Helin Helmet Häämatkat Juhlamatkat Loma kahdelle Perhematkat Rantalomat

Lily Beach Resort & Spa

Lily Beach Resort & Spa on täydellinen kohde All Inclusive- lomalle. Saarta ympäröi Intian valtameren turkoosi, kristallinkirkas vesi ja valkohiekkaiset rannat sekä erinomaiset koralliriutat snorklaamiseen ja sukeltamiseen.

Ravintolavalikoima on erinomainen ja makunautinto on taattu. Baarimestarit taikovat myös mitä herkullisimpia cocktaileja tuoreista raaka-aineista. Lily Beachin vahvuus on eritoten henkilökunta, joka on rentoa ja ystävällistä ja he saavat tuntemaan olosi tervetulleeksi.

Kaipaatko ylellisen rentouttavaa lomaa kuvankauniissa maisemissa? Lily Beach Resort & Spa on tällöin valintasi. Kysy meiltä tarjous juuri sinulle!

7 yötä
alk. / henkilö
5 850 €
7 yötä
alk. / henkilö / Ennakkovaraajan etu*
4 650 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Vesitasolento Male – hotelli – Male 
  • Majoitus 7 yötä Beach Villassa
  • All Inclusive

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.    

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

*Ennakkovaraajan etu jopa -30% voimassa, kun matkustus 01.04.2024-23.12.2025 välisenä aikana. Tarjous varattavissa 30.04.2024 saakka (saatavuuden mukaan). Tarjoushinta laskettu ajalle 01.05-30.09.2024.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.