Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat

Oblu Nature Helengeli

Upea turkoosi, kristallinkirkas meri, tuulessa leppoisasti huojuvat palmupuut, varpaiden välistä valuva pehmeä valkoinen hiekka ja täydellinen koralliriutta vain muutaman askeleen päässä rannasta. Tämän kaiken saat kokea ihastuttavassa Oblu at Helengeli– hotellissa.

Oblu at Helengelin suurin vahvuus on vieressä sijaitseva koralliriutta (House Reef), joka on alkuperäisessä tilassaan ja sen suojelu on yksi saaren tärkeimmistä tehtävistä. Snorklatessa tai sukeltaessa pääset tutustumaan uskomattomaan vedenalaiseen maailmaan ja vedenalaisten ystävien monipuolisuutta ja runsautta voi vain hämmästellä ja ihastella.

Maltatkohan nousta vedestä laisinkaan?

All Inclusive- paketti tarjoaa ruokailut, juomat ja trooppiset cocktailit, monipuolisia aktiviteetteja ja retkiä. Helin Matkojen asiakkaille hintaan sisältyy myös 45 minuutin Spa-hoito.

7 yötä
alk. / henkilö
3 340 €
  • Reittilennot ja lentoverot
  • Pikavenekuljetukset Male – hotelli – Male
  • Majoitukset 7 yötä 2 hh, All Inclusive
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.   

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.