Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat

Oblu Nature Helengeli

Turkoosi meri, tuulessa leppoisasti huojuvat palmupuut, varpaiden välistä valuva pehmeä valkoinen hiekka ja täydellinen koralliriutta vain muutaman askeleen päässä rannasta. Tämän kaiken saat kokea Oblu Nature Helengeli– saarella. Saari sijaitsee 50 minuutin vauhdikkaan pikavenematkan päässä Malen kansainväliseltä lentokentältä. 

Helengelin kauniissa huviloissa pääset kokemaan Malediivien taian; majoitu valkealla hiekkarannalla tai anna lomaunelmiesi toteutua perinteisessä, veden ylle rakennetussa huvilassa. Water Villa- huviloista löytyy oma uima-allas.

Oblu Nature Helengelin suurin vahvuus on vieressä sijaitseva koralliriutta, joka on alkuperäisessä tilassaan ja sen suojelu on saaren työntekijöille sydämen asia. Snorklatessa tai sukeltaessa pääset tutustumaan uskomattomaan vedenalaiseen maailmaan – North Male– atollin vesissä saatat törmätä muun muassa vesikilpikonniin ja rauskuihin, värikkäistä kalaparvista puhumattakaan!

Maltatkohan nousta vedestä laisinkaan?

Monipuolinen all inclusive- paketti tekee lomailusta helppoa; OBLU Islan Plan sisältää laajan ruoka- ja juomavalikoiman lisäksi kokoelman erilaisia retkiä. Pääset esimerkiksi tutustumaan paikallisiin saariin ja osallistumaan kalastusretkelle. Kirsikkana kakun päällä ohjelma pitää sisällään 45 minuutin hemmottelevan kylpylähoidon*.

*Koskee 4-7 yön viipymiä. 

7 yötä
alk. / henkilö
3 695 €
7 yötä
alk. / henkilö / ennakkovaraajan etu*
3 295 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Pikavenekuljetus Male – hotelli – Male 
  • Majoitus 7 yötä Beach Villa- huvilassa
  • OBLU Island Plan

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.   

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

*Ennakkovaraajan etu 15% majoituksen osuudesta on varattavissa 30.06.2024 asti. Tarjouksen majoitusaika 01.05-31.10.2024.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.