Häämatkat Loma kahdelle Perhematkat Rantalomat

OZEN Life Maadhoo

Ozen Life Maadhoo: kaiken kattava all inclusive- loma palmujen katveessa

Eteläisen Malé- atollin kaakkoisnurkassa sijaitseva OZEN Life Maadhoo on helposti tavoitettavissa – saari on 45 minuutin pikavenematkan päässä Malén kansainväliseltä lentokentältä.

Ylellinen all inclusive- resort, OZEN Life Maadhoo on täydellinen yhdistelmä pienen saaren rauhaa ja aktiviteettien tuomia seikkailuja. Vietä lomasi juuri niin kuin haluat; ympäri saarta kajakoiden, Elena– kylpylän hoidoissa rentoutuen tai rantahiekalla joogaten. Mahdollisuudet ovat loputtomat.

Valitse suosikkisi rannalla sijaitsevasta Earth– huvilasta tai malediivilaisesta klassikosta, turkoosin veden ylle rakennutusta Wind– huvilasta. Kummassa päätätkin majoittua, fantastinen merimaisema on aina taattu. Harmoniset huvilat kutsuvat viettämään rentoa saarielämää moderneista mukavuuksista nauttien.

The OZEN Indulgence Plan– on suunniteltu takaamaan vieraille täydellinen mielenrauha. Kattava ohjelma sisältää elämykselliset herkkuhetket saaren kaikissa neljässä ravintolassa, mukaan lukien vedenalaisessa Minus Six Meters– ravintolassa. Gourmet- elämykset ja laaja juomavalikoima ovat kätesi ulottuvilla koko lomasi ajan – ilman piilokuluja.

7 yötä
alk. / henkilö
5 895 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Pikavenekuljetus Male – hotelli – Male 
  • Majoitus 7 yötä Earth- rantahuvilassa
  • Indulgence™ Plan- all inclusive

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.