Häämatkat Juhlamatkat Matkat ystäville Perhematkat Rantalomat

Sun Siyam Iru Fushi

Sun Siyam Iru Fushin saarella päivät täyttyvät auringonpaisteella ja paljasjalkaisella ylellisyydellä!

45 minuutin vesitasolennon päässä Malen kansainväliseltä lentokentältä odottaa paratiisi nimeltä Sun Siyam Iru FushiNoonu Atollin kirkkaiden vesien ympäröimä saari on pullollaan aktiviteetteja ja tasokkaita palveluita.

Koe makuelämysten kirjo huikeassa 15 ravintolan ja baarin kattauksessa – halutessasi voit testata uuden ravintolan lomasi jokaisena päivänä. Tilaa herkullinen jäätelöannos La Cremeria– kahvilasta, vaikutu edessäsi kokattavista japanilaisista herkuista Teppanyaki– ravintolassa ja maistele lempidrinkkiäsi vain aikuisille tarkoitetussa Reflections– allasbaarissa – tältä maistuu loma!

Huviloita saarelta löytyy jokaiseen makuun, 12 erilaisessa kategoriassa. Aqua Retreat– huvilassa loman kruunaa henkilökohtaisen butlerin palvelu ja yltäkylläisessä Celebrity Retreat– huvilassa käytössäsi on täysin yksityinen uimaranta – oman uima-altaan lisäksi.

Iru Fushin saarella voit maustaa matkaasi monenlaisilla retkillä ja aktiviteeteilla. Retkivalikoimaan kuuluu muun muassa purjehdusretket naapurisaarille, paikalliseen linnustoon ja kasvistoon tutustuttavat luontokävelyt, sekä uskomattomat snorklausretket. Saaren oma SSI- sukelluskeskus tarjoaa elämyksiä niin lajiin tutustuvalle kuin kokeneelle konkarillekin.

7 yötä
alk. / henkilö
4 995 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Vesitasolento Male – hotelli – Male 
  • Majoitus 7 yötä Water Villa- huvilassa
  • All Inclusive

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

*Ennakkovaraajan etu 25% majoituksen osuudesta. Esimerkkihinta on laskettu 01.05-30.09.2024 ajalle.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.