Rantalomat

Constance Prince Maurice & Paradis Beachcomber Golf Resort

Golfmatka Mauritiukselle

Tasokkailta viheriöiltä valkeille hiekkarannoille – golfmatka Mauritiukselle on hole-in-one!

Mauritiuksella tasokkaat golfkentät, sekä puitteet rentouttavaan rantalomaan kulkevat käsi kädessä. Saari on tunnettu maailmanluokan golfkentistään, jotka tarjoavat haasteita ja elämyksiä kaiken tasoisille golfareille. Mauritius omaa pitkän historian golfaamisen parissa – saaren ensimmäinen golfklubi on perustettu jo vuonna 1844!

Tämä kahdeksan päivän golfmatka on jaettu kahteen tasokkaaseen, golfkentistään kuuluisaan hotelliin. Tutustu matkaohjelmaan!

8 yötä
alk. / henkilö
3 195 €
  • Reittilennot & lentoverot
  • Matkatavarat 23 kg ruumaan & käsimatkatavara 8 kg
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Hotellien välinen kuljetus
  • Majoitus 4 yötä Constance Prince Maurice Junior Suite- huoneessa
  • Majoitus 4 yötä Beachcomber Paradis Paradis Resort & Spa Ocean Room- huoneessa
  • Myöhäinen huoneenluovutus klo 18.00
  • Puolihoito

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Matkan ensimmäiset neljä yötä vietetään ylellisessä Constance Prince Maurice– hotellissa. Kuuluisan arkkitehdin Jean Marc Eynaudin suunnittelemalla hotellilla on tapana lumota vierailijansa; täällä design ja ympäröivä luonto sulautuvat toisiinsa ennennäkemättömällä tavalla. Trooppiset puutarhat, rauhaisat laguunit ja kauniit hiekkarannat luovat upean ympäristön tälle viiden tähden majoituselämykselle.

Upean hotellin kruunujalokivenä loistavat sen 18- reikäiset, Championship- tason golfkentät. Links– kentällä päivän golfin parissa kruunaa henkeäsalpaavat näkymät Intian Valtamerelle. Legends– kentällä haasteita tarjoavat kentän lukuisat vesiesteinä toimivat järvet ja lammet. Green fee molemmilla kentillä sisältyy majoituksen hintaan.

Constance Golf Academy vie golfkokemuksesi uudelle tasolle – olit sitten kokenut konkari tai viheriöiden vasta-alkaja.

Matkan toinen puolisko vietetään niin ikään golfareiden rakastamassa hotellissa; Beachcomber Paradis Golf Resort & Spa sijaitsee upealla paikalla, majesteettisen Le Morne– vuoren juurella.

Monipuolisen palvelutarjonnan omaava hotelli on loistava valinta aktiviteetteja rakastavalle. Mahdollisuudet vesiurheiluun ovat rajattomat; kajakointia, SUP- lautailua ja snorklausta. Maalla voit harrastaa muun muassa tennistä, jalkapalloa ja maastopyöräilyä.

Golfkenttäkin hotellin yhteydestä löytyy, ja millainen kenttä se onkaan! Championship- tason kenttä sisältää 18 reikää ja se on tasoitukseltaan 72. Taustakankaana golfkentällä toimivat Le Mornen vuori ja turkoosina välkehtivä meri. Halutessaan vieraat voivat osallistua ammattigolfaajien golf-valmennuksiin.

Green fee- maksu Beachcomber Paradis- hotellissa on 25 euroa ja golfkärryn kanssa 50 euroa.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.