Matkat ystäville Perhematkat Rantalomat Soolomatkat

Heritage Le Telfair & Heritage Awali

Mauritiuksen Heritage Awali & Heritage Le Telfair ovat hurmaava kaksikko saaren etelärannikolla.

Ylellinen Heritage Le Telfair huokuu ajatonta eleganssia. Bel Ombren luonnonsuojelualueen vehreyteen verhoutunut hotelli kuvastaa arkkitehtuurillaan ja sisustuksellaan 1800- luvun ranskalaista koristeellisuutta. Uniikin tyylikkäässä hotellissa riittää upeita yksityiskohtia ihasteltavaksi. Upea allasalue ja tasokas kylpylä saavat aikasi kulumaan kuin siivillä.

Heritage Le Telfairin valttikortti on sen Gourmet Bliss– paketti, joka on matkalippusi makumatkoille ympäri maailman – hotellin ravintolat tarjoavat unohtumattomia makuelämyksiä aina fine diningista ranskalaisen keittiön inspiroimiin herkkuihin ja tuoreisiin mereneläviin. Kattava Gourmet Bliss- paketti voidaan lisätä lomaasi lisämaksusta, kysy lisää!

Upeassa Heritage Awalissa vietät viiden tähden saarielämää! Swahilin kielellä alkuperäistä tarkoittava Awali elää ja hengittää mauritiuslaista kulttuuria – tässä hotellissa paikallisuus näkyy, kuuluu ja maistuu. Hotellin kahdeksan ravintolaa ja baaria takaavat unohtumattomat makumatkat paikallisia herkkuja nautiskellen. Huonetyyppejä löytyy tyylikkäistä hotellihuoneista ylellisiin, omalla altaalla varustettuihin huviloihin.

Molemmat Heritage- hotellit ovat golfaajan unelma; 27-reikäisen Heritage Golf Clubin kaksi tasokasta kenttää ovat vieraiden käytettävissä. Hole in onen aiheuttaman onnen hetken kruunaa mahtavien vuorten ja turkoosin meren värittämä maisema.

7 yötä
alk. / henkilö Awali
2 895 €
7 yötä
alk. / henkilö Le Telfair
2 995 €
  • Reittilennot ja lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan ja 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä Heritage Awali- hotellissa Deluxe Garden View- huoneessa sis. Awali All Inclusive
  • Huone käytössä kello 1800 asti lähtöpäivänä

TAI

  • Reittilennot ja lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan ja 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä Heritage Le Telfair- hotellissa Deluxe- huoneessa sis. puolihoito
  • Huone käytössä kello 1800 asti lähtöpäivänä

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.