Häämatkat Loma kahdelle Matkat ystäville Perhematkat Rantalomat

Le Jadis upeine huviloineen kutsuu vetäytymään oman lomakuplan rauhaan!

Banyan Tree Hotels & Resorts– ketjuun kuuluva Le Jadis Beach Resort tarjoaa huvilatyyppistä majoitusta Mauritiuksen etelärannikon kultaisella rantahietikolla. Kätevästi Port Louis– ja Grand Baie– kaupunkien väliin sijoittuva tasokas hotelli omaa mainion sijainnin rauhallisella hiekkarannalla, kauniisti maisemoidun puutarhan siimeksessä.

Intiimi hotelli on Mauritiuksen mittapuulla huonevalikoimaltaan vertaansa vailla; tilavat huvilat omine uima-altaineen ja hammam- höyryhuoneineen ovat ylellisyyden multihuipentuma. Malttaako näin upeista huviloista edes poistua?

Ruoka on tunnetusti puoli lomaa – Le Jadis- hotellissa voit nauttia kreolilaisen ja eurooppalaisen keittiön herkkuja juuri niin kuin haluat; katamaraanin kannella, rantahiekalla auringonlaskuun tähyillen, elegantin ravintolan tiloissa tai oman huvilasi rauhassa. Passion Swim Up– allasbaarissa voit siemailla tuoretta kookosvettä tai suosikkidrinkkiäsi altaasta poistumatta.

Hotellin palkintoja niittänyt kylpylä tarjoaa vierailleen monia tapoja hemmotella itseään – valitse suosikkisi ylellisistä hoidoista ja hieronnoista, rentoudu hammam- höyryhuoneen lämmössä ja tutustu ayurvedan muotoihin ammattitaitoisten terapeuttien johdolla.

7 yötä
alk. / henkilö
2 825 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä Luxury Lagoona Suite with Garden View– huoneessa
  • Puolihoito

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.