Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat Yhdistelmä­matkat

Mauritius & Réunion

Heliläisten kestosuosikki Mauritius ja uusi tuttavuus, Réunion muodostavat viehättävän trooppisen kombon!

Tällä matkalla pääset tutustumaan kahteen Intian Valtameren paratiisisaareen. Moniulotteinen Mauritius on lukeutunut useiden vuosien ajan Helin Matkojen suosituimpien kohteiden joukkoon – eikä suotta! Jo Mark Twain kehaisi Mauritiuksen olevan kopio taivaasta.

Madagaskarin itäpuolella sijaitseva saari on mahtava yhdistelmä kulttuuria, kauniita rantoja ja uniikkeja luontokohteita – tasokkaista hotelleista puhumattakaan! Tämä saari omaa kaikki ainekset onnistuneeseen matkaan palmun alla.

Noin tunnin lentomatkan päässä sijaitseva, Ranskalle kuuluva Réunion on mutkaton yhdistää Mauritiuksen matkan kanssa. Réunion on kuin pala Eurooppaa trooppisella ilmastolla maustettuna – saarella puhutaan ranskaa ja valuuttanakin toimii tuttu euro.

Vulkaaninen saari omaa kauniiden rantojen lisäksi häikäisevän jylhiä kanjonimaisemia – Réunionin matkaan kannattaa ehdottomasti sisällyttää vierailu esimerkiksi Cirque of Mafaten laaksossa. Tällaisia patikointipolkuja ei tule vastaan joka päivä!

Lento Réunionin saarelta Helsinkiin tapahtuu Pariisin kautta, joten halutessasi voit yhdistää matkaan myös kaupunkiloman Euroopassa!

10 yötä
alk. / henkilö
3 350 €
  • Reittilennot ja lentoverot
  • Matkatavarat 23 kg ruumaan & käsimatkatavara 8 kg
  • Lento Mauritius – Réunion
  • Majoitus 5 vrk LUX* Le Morne, Superior- huone
  • Majoitus 5 vrk LUX* Saint Gilles Resort, Superior- huone
  • Puolihoito*

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

*LUX Le Morne- hotellissa saatavilla lisämaksusta täysihoito tai All Inlusive

 

LUX Le Morne omaa upean sijainnin valkohiekkaisella rannalla, taustanaan ikoninen Le Morne- vuori.

Kodikkaiden huoneiden sisustuksessa on käytetty paikallisia luonnonmateriaaleja, ja ne näyttävätkin sulautuvan saumattomasti ympäröivään luontoon.

Tasokkaat ja moniaistiset makuelämykset ovat taattuja, sillä löydät hotellilta kahdeksan erilaista ravintolaa ja baaria. Nautitpa rentoa lounasta tai useamman ruokalajin illallista, voit olla varma ateriasi kylkiäisenä tarjottavasta loistavasta asiakaspalvelusta.

Kasvipohjaiseen ruokaan erikoistunut Keen on Green– ravintola loihtii upeita kasvisannoksia sesongin tuoreimpia aineksia hyödyntäen.

Aktiivilomailijat voivat harrastaa hotellin tiluksilla monipuolisesti maa- ja vesiaktiviteetteja. Hotellin yhteydestä löytyy lentopallokenttä, tenniskenttä, sekä hyvin varusteltu kuntosali. Lisäksi hotellilla järjestetään joogatunteja, sekä pyöräily- ja ratsastusretkiä.

 

Tyynen L’Hermitage– laguunin maisemista nautiskeleva LUX* Saint Gilles on Réunionin ainoa viiden tähden hotelli. Siirtomaatyyliä edustava rakennus kätkee sisäänsä valikoiman elegantteja ja modernisti varusteltuja huoneita. Huoneet omaavat kauniin näköalan hibiskukselta tuoksuvaan puutarhaan ja turkoosille merelle.

Hotellin kolme ravintolaa Carry’s Bar, La Plage ja Orangine hemmottelevat makunystyröitäsi lempeän mausteisilla curry- annoksilla, tuoreilla merenelävillä ja moniulotteisilla usean ruokalajin fine dining- menukokonaisuuksilla. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman erilaisia aktiviteetteja vierailleen, aina helikopterilennoista patikointiin.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.