Häämatkat Juhlamatkat Kahden kesken Rantalomat

Paul et Virginie

Veranda Paul & Virginie- hotellissa nyt tarjouksena Island Escape -15%. Hyödynnä upea etu ja koe romanttinen Adults Only- loma!

Viehättävä Paul et Virginie, joka sijaitsee Mauritiuksen pohjoisrannikolla, lähellä Grand Gauben kalastajakylää, on hotelli täynnä romantiikkaa. Hotelli on saanut nimensä Mauritiuksen oman Romeo ja Julia-tarinan mukaan.

Tämä vain aikuisille suunnattu hotelli tarjoaa vierailleen uuden upean infinity-altaan sekä aurinkoterassin meren äärellä. Hotellissa on kodikas ja kuitenkin ilmava tunnelma.

Miltä kuulostaisi risteily auringonlaskun aikaan siemaillen täydellisen viileäksi jäähdytettyjä kuplia ja kuunnellen leppoisaa Mauritiuslaista musiikkia? Entäpä puolisosi yllättäminen kahdenkeskeisellä illallisella rannalla nauttien meren antimista? Paul et Virginiessä mm. nämä upeat elämykset ovat mahdollista toteuttaa.

Kun haluat lomallasi viettää kahdenkeskeistä aikaa puolisosi kanssa on intiimi ja romanttinen pikkuhotelli Paul et Virginie oiva valinta.

 

Kysy meiltä tarjous – vain teille kahdelle!

7 yötä
alk. / henkilö / puolihoito
1 780 €
7 yötä
alk. / henkilö / all inclusive
1 995 €
  • Air Francen reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitukset 7 yötä 2 hh, all inclusive tai puolihoito
  • Huone käytössä kello 18.00 asti lähtöpäivänä
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Hinnoissa huomioitu 15% alennus

Varaukset viimeistään: 30.04.2022
Matkustusaika: 01.03.2022 – 23.12.2022

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.