Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat Ystävien kesken

Trou aux Biches Beachcomber

Villa omalla altaalla

Kestosuosikkimme Trou aux Biches Beachcomber- hotelli tarjoaa hymyjen ja erinomaisen palvelun saattelemana upeat puitteet seuraavalle lomallesi.  

Hotellin valikoimassa löytyy tasokkaita hotellihuoneita sekä villoja omalla uima-altaalla. Pool Villa- majoituksista löytyy huoneistot kahdella tai kolmella erillisellä makuuhuoneella. Tilavat villat majoittavat 4 aikuista tai jopa 4 aikuista + 3 lasta/teiniä ja sen vuoksi sopivatkin erinomaisesti perheille tai lomalle ystävien kesken.  

Nauti tilavan villan yksityisyydestä, omasta puutarhasta ja uima-altaasta, hyödyntäen kuitenkin hotellin monipuoliset palvelut sekä upean sijainnin, kauniin vehreän puutarhan, pitkän valkohiekkaisen rannan ja kristallinkirkkaan turkoosin meren ympäröimänä. 

Hotelli tarjoaa kulinaristia makuelämyksiä, lumoavan kauniin uima-allasalueen, runsaasti aktiviteetteja tenniksestä suppailuun, rentouttavia SPA- hemmotteluhoitoja ja monipuolista iltaohjelmaa livemusiikista sega-tanssiesitykseen. 

Villa-majoituksen etuihin Trou aux Biches- hotellissa sisältyy: 

– ilmainen aikainen sisäänkirjautuminen ja myöhäinen uloskirjautuminen
– mahdollisuus syödä illallinen omassa villassa (palvelumaksu veloitetaan)
– päivittäinen tuoreiden hedelmien toimitus villaan
– Ilmaiset tee-, kahvi-, vesi- ja virvoitusjuomavalikoimat 

Rentouttava loma paratiisissa odottaa juuri sinua! 

7 yötä
alk. / henkilö/majoituksen jakaa 4 aikuista
2 695 €
7 yötä
alk. / perhe (2 aikuista + 2 lasta)
9 795 €
  • Reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 2 makuuhuoneen Villassa, puolihoito
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 000 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 800 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.