Rantalomat

Veranda Grand Baie

Veranda Grand Baie on trooppinen keidas Grand Baien kylän sydämessä.

Heinäkuussa 2023 täysin uudistettuna auennut Veranda Grand Baie tarjoaa aidon mauritiuslaisen majoituselämyksen parhaimmillaan. Siirtomaatyylinen sisustus puisine kalusteineen ja kreolalaiseen tyyliin valkoisella puulla verhoillut seinät ovat hurmaavan harmoninen yhdistelmä – tässä hotellissa silmä lepää!

Hotelli sijaitsee eläväisen Grand Baien kylän sydämessä, lähellä monipuolisia palveluita. Suosittelemme sinua valitsemaan matkallesi puolihoidon, jolloin pääset makumatkailemaan myös lähialueen ravintoloihin.

Etsi itsellesi mukava paikka hotellin edustalla olevalla hiekkarannalla tai pulahda kuvankauniiseen infinity- altaaseen, Veranda Grand Baiessa virkistävä uintihetki ei ole koskaan muutamaa askelta kauempana. Rentoutumisen viimeistelee piipahdus Seven Colour- kylpylässä, joka tarjoaa juuri sinun mieleesi räätälöityjä hoitoja.

Veranda Grand Baien suunnittelu on toteutettu liikuntaesteiset lomalaiset edellä; huoneet sijaitsevat kätevästi maan tasolla ja patjat sekä istuimet ovat ergonomisesti suunniteltuja. Lisäksi tilavissa huoneissa on helppo liikkua pyörätuolilla.

7 yötä
alk. / henkilö
2 250 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä Comfort Garden– huoneessa
  • Puolihoito

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.