Helin Helmet Häämatkat Juhlamatkat Kahden kesken Rantalomat

Victoria & Dinarobin

Lomallasi pääset kokemaan Mauritiuksen länsirannikon idylliset kylät sekä luonnonkauniin etelärannikon, jota ympäröi turkoosit vedet ja majesteettinen Le Mornen vuori.

Hotellisi ensimmäiselle 5 yölle on Victoria Beachcomber Resort & Spa, jossa pääset nauttimaan vain aikuisille suunnatun Victoria for Two– puitteista. Nauti rennosta päivästä altaalla tai rannalla, snorklaa kirkkaissa vesissä tai herkuttele hotellin upeissa ravintoloissa.

Loman viimeisiksi 5 yöksi siirrytään saaren eteläosaan, ihastuttavaan Dinarobin Beachcomber Resort & Spa– hotelliin. Yksityinen kuljetus saaren eteläosaan sisältää puolipäiväretken, jonka sisällön voit valita omien toiveiden mukaisesti.

Dinarobinin kauniit valkohiekkaiset rannat ja taustalla kohoava majesteettinen Le Mornen vuori takaavat maisemat, joista et malta irrottaa katsettasi. Dinarobin tarjoaa erinomaiset puitteet täydelliselle rantalomalle ja monipuoliset aktiviteetit niitä haluavalle.

Unelmiesi loma odottaa sinua!

10 yötä
alk. / henkilö
2 790 €
10 yötä
alk. / henkilö / häämatka
2 680 €
  • Turkish Airlines reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Hotellien välinen kuljetus sis. puolipäiväretki
  • Majoitus 5 yötä 2 hh, Victoria for 2- hotellissa sis. puolihoito
  • Majoitus 5 yötä 2 hh, Dinarobin- hotellissa sis. puolihoito
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Mauritiukselle ja yksityinen kuljetus saaren länsiosassa sijaitsevaan Victoria Beachcomber Resort & Spa- hotelliin.

Majoittuminen Victoria for Two- alueella, joka on suunnattu ainoastaan aikuisille. Asiakkailla on käytössä oma a la carté- ravintola, baari sekä uima-allas. Kauniin raikkaista huoneista on näköala merelle ja osasta huoneista pääset astumaan suoraan uima-altaaseen.

Victoria

Herää kiireettömään aamuun ja nauti yltäkylläinen aamiainen. Voit rentoutua altaalla lempikirjasi äärellä, kävellä pitkin kaunista hiekkarantaa, nauttia hotellin monista aktiviteeteista tai piipahtaa spa:han. Valinta on sinun.

Hurmaavaa auringonlaskua kannattaa ihailla rannalla. Auringon laskeuduttua, voit siirtyä illalliselle valitsemaasi ravintolaan ja nauttia letkeästä iltaohjelmasta paikallisen yhtyeen säestämänä.

Runsaan aamiaisen jälkeen on vuorossa mielenkiintoinen retkipäivä (ei pakollinen), jonka jälkeen siirrytään etelärannikolla sijaitsevaan paratiisiin nimeltä Dinarobin Beachcomber Resort & Spa.

Retken sisällön saat valita itse mm. nähtävyydet Black River Georges-kansallispuisto, Grand Bassin (hindujen pyhä paikka), Chamarel Seven Coloured Earth (rinteeseen aikojen saatossa muodostunut seitsemän värisävyn hiekkadyynit), Pamplemoussen kasvitieteellinen puutarha tai Vanilla Crocodile Park- eläinpuisto, jossa pääset tutustumaan jättiläiskilpikonniin ja moniin muihin eläimiin. Kysy myös muista retkivaihtoehdoista.

Vaihtoehtoisesti voitte siirtyä suoralla kuljetuksella hotellista toiseen.

Retken jälkeen pääsette majoittumaan ihanaan huoneeseenne ja valmistautumaan iltapulahduksen kautta illalliselle.

Dinarobin

Aloita päiväsi rauhallisella rantakävelyllä ja suuntaa aamiaiselle hotellin rantaravintolaan. Valitse listalta omat suosikkisi omeletista, herkullisiin hedelmiin. Voit myös valita aamiaiselle runsaan buffet-tyylisen aamiaisen pääravintolassa.

Dinarobinin lumoavan kauniit ja pitkät valkohiekkaiset rannat ja taustalla kohoava majesteettinen Le Mornen vuori takaavat maisemat, joista et malta irrottaa katsettasi.

Voit rentoutua hotellin useilla altailla, pulahtaa kristallinkirkkaaseen mereen, patikoida Le Mornen vuorelle, nautiskella rentouttavassa Spa:ssa, pelata kierroksen golfia, suppailla turkoosilla laguunilla tai nauttia hotellin monista muista aktiviteeteista. Dinarobinin 7 ravintolaa tarjoavat makunystyröitä kutkuttavia makuelämyksiä.

Auringonlasku ja illallinen ovat täydellinen tapa päättää rento lomapäivä.

Dinarobin

Viimeinen lomapäivä on koittanut. Aamiaisen jälkeen voit nauttia hotellin palveluista ja aktiviteeteista vielä koko päivän. Huone on käytössänne lähtöpäivänä klo. 18.00 saakka ja uloskirjautumisen jälkeen kuljettaja vie teidät lentokentälle, josta kotimatka voi alkaa.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.