Helin Helmet Häämatkat Juhlamatkat Loma kahdelle Rantalomat

Beachcomber Victoria & Beachcomber Dinarobin

Koe Mauritius parhaimmillaan jakamalla lomasi eri puolille saarta!

10 päivän Mauritiuksen matkan ensimmäinen kohde on Victoria Beachcomber Resort & Spa, jossa pääset nauttimaan vain aikuisille suunnatun Victoria for 2– osion romanttisista ja rauhallisista puitteista. Nauti rennosta päivästä altaalla tai rannalla, snorklaa kirkkaissa vesissä tai herkuttele hotellin upeissa ravintoloissa.

Victorian sijainti pääkaupunki Port Louisin ja Grand Baien kylän välissä takaa vaivattoman matkan saaren parhaiden ostosmahdollisuuksien ja ravintolatarjonnan äärelle – ajomatkaa molempiin kohteisiin on noin 30 minuutin verran.

Loman puolessa välissä siirrytään saaren eteläosaan, ihastuttavaan Dinarobin Beachcomber Resort & Spa– hotelliin. Yksityinen kuljetus saaren eteläosaan sisältää puolipäiväretken, jonka sisällön voit valita omien toiveiden mukaisesti.

Dinarobinin kauniit valkohiekkaiset rannat ja taustalla kohoava majesteettinen Le Morne– vuori luovat maiseman, joista et malta irrottaa katsettasi. Dinarobin tarjoaa erinomaiset puitteet täydelliselle rantalomalle ja monipuolisia aktiviteetteja, kuten golfausta, snorklausta ja patikointia.

Unelmiesi loma odottaa sinua!

10 yötä
alk. / henkilö
2 995 €
  • Reittilennot & lentoverot
  • Matkatavarat 23 kg ruumaan & käsimatkatavara 8 kg
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Hotellien välinen kuljetus sisältäen toiveidesi mukaan räätälöidyn puolipäiväretken
  • Majoitus 5 yötä Beachcomber Victoria Ocean View- huoneessa, sisältäen puolihoidon
  • Majoitus 5 yötä Beachcomber Dinarobin Junior Suite- huoneessa, sisältäen puolihoidon

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Mauritiukselle ja yksityinen kuljetus saaren länsiosassa sijaitsevaan Victoria Beachcomber Resort & Spa- hotelliin.

Majoittuminen Victoria for 2- alueella, joka on suunnattu ainoastaan aikuisille. Asiakkailla on käytössä oma a la carté- ravintola sekä uima-allas allasbaareineen. Kauniin raikkaista huoneista on näköala merelle ja Swim Up- huoneista pääset astumaan suoraan uima-altaaseen.

Victoria Beachcomber Resort & Spa

Herää kiireettömään aamuun ja nauti yltäkylläinen aamiainen. Voit rentoutua altaalla lempikirjasi äärellä, kävellä pitkin kaunista hiekkarantaa, nauttia hotellin monista aktiviteeteista tai piipahtaa kylpylään. Valinta on sinun.

Hurmaavaa auringonlaskua kannattaa ihailla rannalla. Auringon laskeuduttua voit siirtyä illalliselle valitsemaasi ravintolaan ja nauttia rennosta iltaohjelmasta paikallisen yhtyeen säestämänä.

Runsaan aamiaisen jälkeen on vuorossa mielenkiintoinen retkipäivä (ei pakollinen), jonka jälkeen siirrytään etelärannikolla sijaitsevaan paratiisiin nimeltä Dinarobin Beachcomber Resort & Spa.

Vehreä Black River Gorges– kansallispuisto, hämmästyttävä Seven Coloured Earth– dyynimuodostelma ja Pamplemoussen kasvitieteellinen puutarha ovat vain muutama esimerkki reitin varrelle osuvista nähtävyyksistä.

Vaihtoehtoisesti voitte siirtyä suoralla kuljetuksella hotellista toiseen.

Retken jälkeen pääsette majoittumaan ihanaan huoneeseenne ja valmistautumaan iltapulahduksen kautta illalliselle.

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

Aloita päiväsi rauhallisella rantakävelyllä ja suuntaa aamiaiselle hotellin rantaravintolaan. Valitse listalta omat suosikkisi omeletista, herkullisiin hedelmiin. Voit myös valita aamiaiselle runsaan buffet-tyylisen aamiaisen pääravintolassa.

Voit rentoutua hotellin suurella allasalueella, pulahtaa kristallinkirkkaaseen mereen, patikoida Le Mornen vuorelle, nautiskella kylpylähoidoista, pelata kierroksen golfia, SUP- lautailla turkoosilla laguunilla tai nauttia hotellin monista muista aktiviteeteista.

Värikkään auringonlaskun kehystämä illallinen on täydellinen tapa päättää rento lomapäivä.

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

Viimeinen lomapäivä on koittanut. Aamiaisen jälkeen voit nauttia hotellin palveluista ja aktiviteeteista vielä koko päivän. Huone on käytössänne lähtöpäivänä klo. 18.00 saakka ja uloskirjautumisen jälkeen kuljettaja vie teidät lentokentälle, josta kotimatka voi alkaa.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.