Häämatkat Kahden kesken Perhematkat Rantalomat Yhdistelmä­matkat

Tulum & Playa del Carmen

Meksiko on monipuolinen kohde, jossa yhdistyy kulttuuri, historia, uskomaton makumaailma ja kauniit rannat. Tämä yhdistelmämatka johdottaa sinut Tulumin ja Playa del Carmenin maisemiin. Ensin suunnataan mielenkiintoiseen Tulumiin. Hotellina ensimmäiset 5 yötä on viehättävä Cielo Maya Beach Tulum– hotelli, joka sijaitsee n. 1,5 tunnin ajomatkan päässä Cancunin lentokentältä.

Tulum on kaunis, Yucatánin niemimaalla, sijaitseva rannikkokaupunki, joka on onnistunut säilyttämään historialliset Maya-rauniot. Kaupunki tarjoaa myös ostosmahdollisuuksia, autenttisia meksikolaisia ravintoloita, jooga- ja hyvinvointipalveluita.  

Vehreä sademetsä ja sen eläimistö ympäröi Tulumia ja pääsetkin helposti tutustumaan hämähäkkiapinoihin, jotka heilauttavat itsensä puusta toiseen, tai komeaa iguaania, joka paistattelee päivää mayaraunioilla. Hyvällä tuurilla voit nähdä jaguaarin

Monipuolisessa Tulumissa löytyy myös upeat valkohiekkaiset rannat ja lumoavan kaunis turkoosi meri, joten voit valita miten haluat viettää täydellisen lomapäivän tässä paratiisissa.

Loma on puolessa välissä ja on aika siirtyä Playa del Carmenin rantakohteeseen. Siirtyminen omatoimisesti taksilla Tulumista Playa del Carmeniin, jossa hotellinanne on seuraavat 5 yötä The Fives Beach– hotelli. Hotelli sijaitsee kauniin valkohiekkaisen rannan äärellä n. 8 km päässä Playa del Carmenin keskustasta. Hintaan sisältyy All Inclusive- paketti, joten saatte nauttia yltäkylläisestä tarjoilusta loppuloman ajan.

Playa del Carmen sijaitsee n. 1 tunnin ajomatkan päässä Cancunin lentokentältä ja tunnetaan erityisesti palmupuiden reunustamista upeista rannoistaan ja rennosta tunnelmastaan. Playa del Carmenista käsin on helppo tehdä retkiä historiallisille nähtävyyksille, luontoon ja merelle.

Janoatpa seikkailua tai rauhallista rentoutumislomaa, tämä loma takuulla täyttää toiveesi!

10 yötä
alk. / henkilö
2 135 €
  • Air France reittilennot ja lentoverot
  • Lentokenttäkuljetukset lentokenttä – Tulum / Playa del Carmen – lentokenttä
  • Majoitus 5 yötä Tulumissa sis. aamiainen
  • Majoitus 5 yötä Playa del Carmenissa sis. All Inclusive
  • Helin Matkojen 24/7-hätäpäivystys

Resort Fee ei sisälly matkan hintaan

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 000 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 800 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.