Häämatkat Loma kahdelle Perhematkat Rantalomat Yhdistelmä­matkat

Tulum & Playa del Carmen

Meksiko on monipuolinen kohde, jossa yhdistyvät kulttuuri, historia, ihanat paikalliset herkut ja kauniit rannat.

Yucatánin niemimaalla sijaitseva Tulum on tunnettu historiallisista Maya- raunioistaan ja postikorttimaisen kauniista rannoistaan. Eläväinen Tulumin kaupunki tarjoaa ostosmahdollisuuksia, autenttisia meksikolaisia ravintoloita, jooga- ja hyvinvointipalveluita.  

Vehreä sademetsä eläimistöineen ympäröi Tulumia, jossa saatatkin tavata puusta toiseen loikkivan hämähäkkiapinan, tai auringonpaisteessa lekottelevan iguaanin.

Hiekkarantojen lisäksi Tulum tarjoaa virkistäviä pulahdustaukoja maanalaisissa, pohjaveden täyttämissä cenote- vajoamissa. Cenoteissa vesi on uskomattoman kirkasta ja mukavan viileää – ne ovatkin täydellisiä retkikohteita tropiikin lämpöön.

Matkan toinen kohde, Playa del Carmen sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Cancunin lentokentältä ja tunnetaan erityisesti palmupuiden reunustamista upeista rannoistaan ja rennosta tunnelmastaan. Playa del Carmenista käsin on helppo tehdä retkiä historiallisille nähtävyyksille, kuten Chichén Itzán raunioille ja vaikkapa läheiselle Cozumelin saarelle.

Tämä yhdistelmämatka johdottaa sinut Tulumin ja Playa del Carmenin maisemiin. Ensin suunnataan mielenkiintoiseen Tulumiin. Majapaikkana ensimmäiset viisi yötä toimii viehättävä Cielo Maya Beach Tulum– hotelli, joka sijaitsee noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Cancunin lentokentältä.

Loma on puolessa välissä ja on aika siirtyä Playa del Carmenin rantakohteeseen. Siirtyminen omatoimisesti taksilla Tulumista Playa del Carmeniin, jossa hotellinanne on seuraavat viisi yötä The Fives Beach– hotelli. Hotelli sijaitsee kauniin valkohiekkaisen rannan äärellä n. 8 km päässä Playa del Carmenin keskustasta. Hintaan sisältyy All Inclusive- paketti, joten saatte nauttia yltäkylläisestä tarjoilusta loppuloman ajan.

Janoatpa seikkailua tai rauhallista rentoutumislomaa, tämä loma takuulla täyttää toiveesi!

10 yötä
alk. / henkilö
2 135 €
  • Air France reittilennot ja lentoverot
  • Lentokenttäkuljetukset lentokenttä – Tulum / Playa del Carmen – lentokenttä
  • Majoitus 5 yötä Tulumissa sis. aamiainen
  • Majoitus 5 yötä Playa del Carmenissa sis. All Inclusive

Resort Fee ei sisälly matkan hintaan

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.