Juhlamatkat Rantalomat

Les Roches Rouges

Ranskan Riviera

Tällä matkalla pääset tutustumaan Euroopan rantalomailun kehtoon, Ranskan Rivieraan!

Les Roches Rouges on rento ja tasokas boutique- tyylinen hotelli kauniissa Saint-Raphaëlin kaupungissa, noin tunnin ajomatkan päässä Nizzan lentokentältä.

Huoneet on sisustettu kauniisti ympäröivän luonnon ja meren inspiroimina. Välimeren sininen, Estérelin punainen ja sitruunankeltainen värimaailma saavat sinut uppoamaan Cote d’Azurin tunnelmaan. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi, josta voit ihastella eteesi avautumaa maisemaa.

Päivät Ranskan Rivieran auringon alla kuluvat leppoisasti hotellin infinity-altaalla tai meressä polskien. Hotellin Récif– ravintola on palkittu Michelin- tähdellä. Tässä elegantissa ravintolassa nautit kulinaarisesta taiteesta kaikilla aisteillasi!

Hotellin alueella on tarjolla monia mielenkiintoisia aktiviteetteja. Voit maastopyöräillä Estérel– vuorten polkuja, meloa tai suppailla Välimerelle, patikoida karunkauniilla poluilla lähimaastossa tai sukeltaa Cap Dramontin merisuojelualueella. Les Rocher Rouges ja Saint-Raphaël tarjoavat upeat puitteet unelmiesi lomalle!

Huomioithan, että kausittain palveleva Les Roches Rouges on avoinna 03.05.-13.10.2024.

4 yötä
alk. / henkilö
1 595 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat 23 kg ruumaan & käsimatkatavara 8 kg
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset 
  • Majoitus 4 yötä Les Roches Rouges Classic- huoneessa sisältäen aamiaisen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.