Juhlamatkat Kahden kesken Rantalomat

Les Roches Rouges

Ranskan Riviera

Tällä matkalla pääset tutustumaan Euroopan rantalomailun kehtoon, Ranskan Rivieraan!

Tarkemmin lomakohteesi on Saint-Raphaël, joka tunnetaan rauhallisesta ympäristöstään, kauniista rannoistaan, historiastaan ja kauniista satama-alueestaan, jossa voit viettää iltapäivää alueen monissa kahviloissa ja merenrantaravintoloissa.

Les Roches Rouges on rento ja tasokas boutique- tyylinen hotelli, jolta aukeaa upeat näköalat sinisen sävyin hohtavalle Välimerelle ja vehreisiin mäntymetsiin. Katsotpa mihin suuntaan tahansa, näet kauniita ja kirkkaita sinisen ja vihreän sävyjä. Voit viettää päivää hotellin kahdella lumoavan kauniilla uima-altaalla, joista toinen on kaiverrettu rannikon kallioon tai hemmotella makunystyröitäsi hotellin tasokkaissa ravintoloissa.

Huoneet on sisustettu kauniisti ottaen huomioon ympäröivän luonnon ja meren. Välimeren sininen, Estérelin punainen ja sitruunankeltainen värimaailma saavat sinut uppoamaan Cote d’Azurin tunnelmaan. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi, joilta voit ihastella eteesi avautumaa maisemaa.

Voit nauttia päivästäsi rentoutuen rannalla tai voit myös tutustua alueen moniin aktiviteetteihin. Voit maastopyöräillä Estérel- vuorten polkuja, meloa tai suppailla Välimerelle, patikoida karunkauniilla poluilla lähimaastossa tai sukeltaa Cap Dramontin merisuojelualueella. Les Rocher Rouges ja Saint-Raphaël tarjoavat upeat puitteet seuraavalle unelmiesi lomalle!

4 yötä
alk. / henkilö
1 895 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat 23 kg ruumaan & käsimatkatavara 8 kg
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset 
  • Majoitus 4 yötä Saint-Raphaël sis. aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.