Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat

Constance Mahe & Praslin, jopa -40%

Seychellien viehättävissä ja tasokkaissa Constance-ketjun hotelleissa Epheliassa ja Lemuriassa on erinomaiset ennakkovaraajan alennukset 25-40 % vuodelle 2022 asti.

Kysy tarkemmat tiedot meiltä!

Constance Ephelia Resort

Tasokas hotelli Mahen saarella, kahden upean rannan rajaamalla alueella, takaa loistavat mahdollisuudet rentoutumiseen!

Erinomainen palvelutarjonta: 5 ravintolaa, 6 baaria, spa, 4 uima-allasta, tennistä, squashia, kajakkeja, lasten kerho, kauppoja jne. Lisäksi paljon aktiviteetteja.

Hotelli sopii pariskunnille, perheille, juhlamatkalaisille, ystäväporukoille  ja soolomatkailijoille.

Constance Lémuria

Uskomattoman upea Lemuria Praslinin saaren pohjoisosassa on löytö Sinulle, joka haet lomaltasi ylellisyyttä.

Lemurian läheisyydessä on yksi maailman kauneimmista rannoista ja hotellin vieressä 18-reikäinen golfkenttä mahtavilla maisemilla. Green fee on ilmainen hotellin asukkaille.

Hotellihuoneiden lisäksi tarjolla myös yhden ja kahden makuuhuoneen Pool villat, joiden asukkaita palvelee oma hovimestari.

Hotellilla on erilaisia ravintoloita, spa, sauna, kuntosali, päivittäistä liikuntaohjelmaa, kaksi tenniskenttää, sukelluskeskus, mainiot vesiurheilumahdollisuudet. Ihastuttava uima-allasalue.

Tyylikäs hotelli aikuiseen makuun. Ajomatkaa lentokentälle vain viisi minuuttia.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 000 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 800 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.