Häämatkat Matkat ystäville Rantalomat Safari- ja luontomatkat Soolomatkat

Denis Private Island

Denis Private Island on kaunis, trooppinen keidas Seychellien turkooseissa vesissä. Tällä yksityisellä saarella olet niin wifin, puhelimen signaalin kuin arkihuolienkin ulottumattomissa. 

Luonnonsuojelulle omistautunut Denis Private Island on vehreä paratiisi, jonka eläimistö on hämmästyttävän monipuolinen – saari on etenkin lintubongarin aarreaitta. Lisäksi saari on kahden merikilpikonnalajin tärkeä pesimäalue, joten kohtaamiset näiden upeiden eläinten kanssa ovat hyvin yleisiä. Halutessasi voit osallistua hyvän tekemiseen adoptoimalla itsellesi oman kummikilpikonnan!

Vedenalaisia seikkailuja varten saarelta löytyy PADI- sukelluskeskus. Saarta ympäröivät hyväkuntoiset, värikkäät korallit jotka kuhisevat elämää – takaamme, että Denis Private Islandin vesistöjen pinnan alle pulahtaminen on unohtumaton elämys!

Saaren 23 huvilaa sulautuvat ympäröivään luontoon ja ne sijaitsevat kauniilla hiekkarannalla, vehreän puutarhan keskellä. Sisustuksessa on hyödynnetty paikallisia luonnonmateriaaleja ja osittain avonaiset kylpyhuoneet luovat illuusion taivasalla asumisesta. Täällä sana luksus saa aivan uuden merkityksen. Viedäksesi rentoutumisen uudelle tasolle, voit nauttia hieronnasta tai muista kylpylähoidoista puiden oksien alla lintujen laulaessa.

Majoituksen hintaan sisältyy täysihoito. Herkuttele tuoreilla merenelävillä ja muilla paikallisilla herkuilla kauniissa rantapaviljongissa tai oman huvilasi rauhassa.

Denis Private Island sijaitsee noin 30 minuutin lentomatkan päässä Mahen kansainväliseltä lentokentältä.

7 yötä
alk. / henkilö
5 095 €
  • Reittilennot turistiluokassa & lentoverot  
  • Matkatavarat 23 kg & käsimatkatavarat 8 kg
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset, sisältäen lennot Mahe – Denis Private Island – Mahe
  • Majoitus 7 vuorokautta Denis Private Island, Deluxe Beach Cottage- huvilassa, sisältäen täysihoidon

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.