Häämatkat Juhlamatkat Rantalomat

Mahe

Story Seychelles

Tämä hotelli tunnettiin aiemmin nimellä The H Resort.

Tyyni turkoosi meri, hohtavan valkoiset hiekkarannat ja vehreä luonto odottaa sinua Story Seychelles– hotellissa.  Hotellissa pääset kokemaan siirtomaa-ajan arkkitehtuurin tunnelmaa moderneilla mukavuuksilla. Ystävällinen hymyilevä henkilökunta huokuu vieraanvaraisuutta, hotellin ravintolat loihtivat makunystyröitä helliviä herkkuja ja hotelli on sitoutunut kestävän kehityksen ohjelmaan.

Nauti kiireettömästä  rantakävelystä Beau Vallonin rannalla, snorklaa turkoosin veden ympäröimänä, rentoudu kauniilla uima-allasalueella, hemmottele itseäsi Spa- hoidolla tai tutustu Mahen kauniiseen saareen autoillen tai vaikkapa patikoiden.

Beau Vallonin paikalliset ravintolat ja kahvilat odottavat lyhyen kävelymatkan päässä ja keskiviikkoisin voit tutustua alueen katuruokakojuihin. Nauti trooppinen cocktail, herkuttele paikallisilla herkuilla ja palaa paljain jaloin hiekkarantaa pitkin hotellille.

Antaudu hemmotteluun ja toteuta unelmiesi matka!

7 yötä
alk. / henkilö
2495 €
7 yötä
alk. / henkilö / häämatka
2 325 €
  • Qatar Airways reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä 2 hh, sis. aamiainen
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

 

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 000 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 800 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.