Häämatkat Juhlamatkat Loma kahdelle Rantalomat Soolomatkat

Mahe

Story Seychelles

Tyyni turkoosi meri, hohtavan valkoiset hiekkarannat ja vehreä luonto odottavat sinua Mahen saarella!

Story Seychelles– hotellissa pääset kokemaan siirtomaa-ajan arkkitehtuurin tunnelmaa moderneilla mukavuuksilla. Hymyilevä henkilökunta huokuu vieraanvaraisuutta, hotellin ravintolat loihtivat makunystyröitä helliviä herkkuja ja hotelli on sitoutunut kestävän kehityksen ohjelmaan.

Nauti kiireettömästä  rantakävelystä Beau Vallonin rannalla, snorklaa turkoosin veden ympäröimänä, rentoudu kauniilla uima-allasalueella, hemmottele itseäsi kylpylähoidolla tai tutustu Mahen kauniiseen saareen autoillen tai vaikkapa patikoiden.

Beau Vallonin paikalliset ravintolat ja kahvilat odottavat lyhyen kävelymatkan päässä ja keskiviikkoisin voit tutustua alueen katuruokakojuihin. Nauti trooppinen cocktail, maistele paikallisia erikoisuuksia ja tallusta paljain jaloin hiekkarantaa pitkin hotellille.

Antaudu hemmottelulle ja toteuta unelmiesi matka!

7 yötä
alk. / henkilö / aamiaisella
2 495 €
7 yötä
alk. / henkilö / all inclusive
4 090 €
7 yötä
alk. / henkilö / häämatka
3 890 €
  • Reittilennot sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat ruumaan 23 kg & käsimatkatavara 8 kg
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä kahden hengen huoneessa sis. aamiainen tai all inclusive

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

 

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.