Häämatkat Juhlamatkat Rantalomat

Praslin & La Digue & Mahe

Kolmen saaren yhdistelmämatka

Praslin, 5 yötä – La Digue, 3 yötä – Mahe, 5 yötä

13 yötä
alk. / henkilö
4 995 €
  • Qatar Airways reittilennot ja lentoverot
  • Lentokenttä- ja lauttasatamakuljetukset
  • Lauttaliput Praslin-La Digue-Praslin
  • Majoitus 5 yötä 2 hh Praslin, sis. puolihoito
  • Majoitus 3 yötä 2 hh La Digue, sis. puolihoito
  • Majoitus 5 yötä 2 hh Mahe, sis. puolihoito
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan. 

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.   

Saapuminen Seychelleille ja Mahen saarelle. Mahen saarelta jatketaan matkaa vielä maisemalennolla vehreälle ja kuvankauniille Praslinin saarelle. Lentokentältä kuljetus hotellille.

Majoittuminen viehättävään L’Archipel – hotelliin.

Illallinen hotellissa.

L'Archipel

Täydellinen lomapäivä alkaa herkullisella aamiaisella. Nauti päivän vitamiinit valitsemalla lautasellesi tropiikin hedelmiä ja muut herkut makusi mukaan. 

L’Archipel on viehättävä hotelli, joka sijaitsee kauniin ja kuuluisan Côte d’Or Bay- rannan itäpäässä, Praslinin pohjoisosassa. Hotellia ympäröi postikorttimaiset maisemat häkellyttävän vehreään luontoon ja kristallinkirkkaalle merelle. Hotelli tarjoaa yksityisyyttä, rauhaa, henkilökohtaista palvelua sekä hienostuneen kreolihenkisen tunnelman.

Praslinin saarta kutsutaan Eedenin puutarhaksi. Nimitys tulee paitsi upeista rannoista myös Valleé de Main luonnonsuojelualueesta, johon suosittelemme tutustumaan lomallasi.

Illallinen hotellissa.

Tänään on aika siirtyä sympaattiselle La Diguelle, rauhan tyyssijan saarelle. Aamiaisen jälkeen teitä tullaan hakemaan hotellilta ja viedään Praslinin satamaan. Lautta Praslinilta La Diguelle kestää n. 30 minuuttia.

Majoittuminen Le Domaine de l’Orangeraie – hotelliin, joka on saaren kenties paras hotelli. Tämän idyllisen hotellin huvilat sopivat vaativaankin makuun, kuitenkin säilyttäen mutkattoman ilmapiirin. 

Illallinen hotellissa.

Le Domaine de l'Orangeraie

Aamu Seychelleillä alkaa aina yhtä kiireettömällä aamiaisella. La Diguen leppoisasta ilmapiiristä kertoo kaiken se tosiasia, että saaren asukkaiden mielestä mahélaiset eivät oikein osaa rentoutua. 

La Diguella suosittelemme pyörän vuokraamista. Laita snorkkeli tarakalle ja lähde löytöretkelle. Löydä oma rantapoukamasi ja mykisty maisemista. Tätä on lomailu La Diguella.

Illallinen hotellissa.

Runsaan aamiaisen jälkeen on aika siirtyä Mahelle. Ensiksi lautta La Diguelta Praslinin satamaan, josta kuljetus lentokentälle. Seuraavaksi maisemalento takaisin Mahen saarelle. Lennolla pääset nauttimaan upeista näköaloista ja matka taittuu saarelta toiselle vain 15 minuutissa.

Kuljetus Mahen lentokentältä monipuoliseen Constance Ephelia – hotelliin.

Illallinen hotellissa.

Constance Ephelia

Ephelia hotelli sijaitsee kahden upean rannan rajaamalla alueella, aivan Port Launayn luonnonsuojelualueen kupeessa rauhallisella paikalla. 

Aktiiviselle lomailijalle löytyy tekemistä niin hotellilta kuin Mahén saareltakin. Voit rentoutua hotellin altaalla, uida tai snorkalta kirkkaassa meressä, tutkia Mahen saarta, lähteä patikoinnille Mahen vehreään ja turvalliseen luontoon tai pyörähtää pääkaupunki Victoriassa matkamuisto-ostoksilla. 

Illallinen hotellissa.

Constance Ephelia

Viimeinen lomapäivä on koittanut. Aamiaisen jälkeen on aika luovuttaa huone. Hotellin uima-allas ja muut palvelut ovat käytössäsi lähtöhetkeen saakka. 

Iltapäivällä kuljetus Mahen lentokentälle ja kotimatka voi alkaa.

Unelmiesi loma odottaa sinua, kysy lisää!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.