Rantalomat Yhdistelmä­matkat

Seychellit & Mauritius

Seychellit & Mauritus- yhdistelmämatka esittelee kaksi Intian Valtameren saariparatiisia yhdellä matkalla!

Seychellit & Mauritius– yhdistelmämatka tarjoaa paratiisimaisemia kahdessa suosikkikohteessamme – tämä kaksikko on rantoja rakastavan unelma!

Matka alkaa Seychellien pääsaarelta. Mahen saari on monipuolinen yhdistelmä kuvankauniita hiekkarantoja ja pääkaupungin, Victorian värikästä elämää. Mahen kauneimpien rantojen joukkoon lukeutuvat valkohiekkainen Anse Intendance ja eläväinen Beau Vallon.

Viiden päivän jälkeen on aika jättää Seychellit taakse ja suunnata kohti toista saariparatiisia. Mauritius tarjoaa jokaiselle matkailijalle jotain; seikkailuja villissä luonnossa, mielenkiintoista historiaa, säväyttäviä paratiisirantoja, sekä kylien ja kaupunkien vilinää.

Saaren etelärannikon valkeiden rantojen taustakankaana toimii upean kontrastiin maisemaan tuova Le Morne– vuori. Saaren luonto hurmaa kokeneimmankin matkaajan perin pohjin!

Matka on toteutettavissa talvikaudella marraskuusta maaliskuuhun.

10 yötä
alk. / henkilö
4 695 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Lento Seychellit – Mauritius
  • Majoitus 5 yötä Seychelleillä – Carana Beach, Oceanview Chalet- huone
  • Majoitus 5 yötä Mauritiuksella – Heritage Le Telfair, Deluxe Suite- huone
  • Puolihoito (aamiainen + illallinen, ei juomia)
  • Myöhäinen huoneenluovutus klo 18.00 lähtöpäivänä

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Hurmaavan rustiikkisen tyylin omaava Carana Beach– hotelli sijaitsee Mahen kuvauksellisten rantamaisemien äärellä. Boutique- tyylisen hotellin katseenkääntäjä on sen vehreä puutarha, sekä vaaleansävyiset huoneet. Rinteessä sijaitsevista huoneista avautuu henkeäsalpaava maisema turkoosille lahdelle. Kotoisasta ja intiimistä hotellista löytyy vain 40 huonetta – tämä on toinen kotisi trooppisessa paratiisissa!

Hotellista löytyy paikallista luomuruokaa tarjoava ravintola, herkullisista cocktaileista tunnettu baari, kaunis uima-allasalue sekä pieni kylpylä. Laajemman ravintolatarjonnan omaava Beau Vallon– ranta sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan päässä hotellilta.

Ylellinen Heritage Le Telfair huokuu ajatonta eleganssia. Bel Ombren luonnonsuojelualueen vehreyteen verhoutunut hotelli kuvastaa arkkitehtuurillaan ja sisustuksellaan 1800- luvun ranskalaista koristeellisuutta. Uniikin tyylikkäässä hotellissa riittää upeita yksityiskohtia ihasteltavaksi. Upea allasalue ja tasokas kylpylä saavat aikasi kulumaan kuin siivillä.

Heritage Le Telfairin valttikortti on sen Gourmet Bliss– paketti, joka on matkalippusi makumatkoille ympäri maailman – hotellin ravintolat tarjoavat unohtumattomia makuelämyksiä aina fine diningista ranskalaisen keittiön inspiroimiin herkkuihin ja tuoreisiin mereneläviin. Kattava Gourmet Bliss- paketti voidaan lisätä lomaasi lisämaksusta, kysy lisää!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.