Häämatkat Juhlamatkat Kahden kesken Perhematkat Rantalomat Safari- ja luontomatkat

La Digue (Félicité)

Six Senses Zil Pasyon

Kristallinkirkas turkoosi vesi, korallien reunustavat rannat, majesteettiset granaattikivimuodostelmat sekä vehreä ja monipuolinen luonto – tätä kaikkea tarjoaa lumoava Six Senses Zil Pasyon. 

Six Senses Zil Pasyon sijaitsee yksityisellä Félicitén saarella, lyhyen pikavenematkan päässä Praslinin saarelta. Saarella on kolme koskematonta, valkohiekkaista rantaa, yksi on suoraan hotellin uima-altaan edustalla ja kaksi muuta parin minuutin kävelymatkan päässä. 

Kauniit ja tilavat villat on sisustettu tyylikkäästi. Kaikki villat on varustettu yksityisellä infinity-altaalla ja terassilla. Huviloista aukeaa upeat näköalat vehreään luontoon tai lumoavalle Intian Valtamerelle.  

Hotellin ravintolat tarjoavat monipuolisesti Seychellien rannoille rantautuneiden kulttuurien ruokaperintöä yhdistäen kulinaarisia makuja niin omasta kreolikeittiöstä kuin afrikkalaisesta, intialaisesta ja ranskalaisesta keittiöstä. Six Senses Zil Pasyon panostaa kestävään kehitykseen ja ruokaomavaraisuuteen ja tuottaakin tuoreita luomuyrttejä, hedelmiä ja kasviksia omasta puutarhastaan. 

Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen, aktiviteetteja (jooga, melonta, snorklaus, sup-lautailu), oman butlerin palvelu, hotellin palveluita (kuntosali, yleiset uima-altaat, elokuvanäytöksiä, kreolikielen opiskelua), projekteihin tutustumista sekä jäätelöbaarin herkkuja (Koko Bar). Lisämaksusta on mahdollista ottaa puolihoito tai täysihoito. 

Six Senses Zil Pasyon soveltuu pariskunnille, juhlamatkalaisille että perheille.  

Rauhallinen pakopaikka paratiisissa odottaa, oletko valmis toteuttamaan unelmasi? 

7 yötä
alk. / henkilö
5 835 €
  • Reittilennot turistiluokassa ja verot 
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset Praslinilla
  • Pikavenekuljetukset PraslinFelicitePraslin 
  • Majoitus 7 yötä, 2hh, sis. aamiainen 
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys 

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.