Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat Safari- ja luontomatkat

La Digue (Félicité)

Six Senses Zil Pasyon

Kristallinkirkas meri, majesteettiset granaattikivimuodostelmat, sekä vehreä luonto – tätä kaikkea tarjoaa lumoava Six Senses Zil Pasyon. 

Six Senses Zil Pasyon sijaitsee yksityisellä Félicitén saarella, lyhyen pikavenematkan päässä Praslinin saarelta. Saaren valttikortti ovat sen silmiä hivelevän kauniit rannat, joita löytyy saarelta kolme kappaletta. 

Félicitén mahtavalla saarella majoitut tyylikkäästi ja ylellisesti – jokainen huvila on varustettu yksityisellä infinity-altaalla ja tilavalla aurinkoterassilla. Huviloista aukeaa upeat näköalat vehreään luontoon tai lumoavalle Intian Valtamerelle. Zil Pasyon on loistava kohde esimerkiksi useamman sukupolven matkalle, sillä hulppeita huviloita löytyy useassa kokoluokassa – kolmen tai neljän makuuhuoneen huviloihin mahtuu suurempikin perhe!

Saaren kuusi ravintolaa ja baaria tarjoavat monipuolisesti Seychelleille rantautuneiden kulttuurien ruokaperintöä – ravintolat yhdistelevät makuja niin omasta kreolikeittiöstä kuin afrikkalaisesta, intialaisesta ja ranskalaisesta keittiöstä. Six Senses Zil Pasyon panostaa kestävään kehitykseen ja omavaraisuuteen – luomuyrtit, kasvikset ja hedelmät poimitaan hotellin omasta puutarhasta.

Matkan aikana henkilökohtainen butler pitää huolen odotustesi ylittymisestä ja lomaunelmiesi täyttymisestä. Butler hoitaa puolestasi aktiviteetti- ja ravintolavaraukset kuntoon – sinä voit keskittyä nauttimiseen!

Six Senses Zil Pasyon soveltuu pariskunnille, juhlamatkalaisille sekä perheille.  

Rauhallinen pakopaikka paratiisissa odottaa, oletko valmis toteuttamaan unelmasi? 

7 yötä
alk. / henkilö
6 645 €
  • Reittilennot ja lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan + 1 käsimatkatavara / henkilö
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset Praslinilla
  • Pikavenekuljetukset PraslinFelicitePraslin 
  • Majoitus 7 yötä Hideaway Pool Villa- huvilassa, sisältäen aamiaisen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.