Juhlamatkat Kaupunki­­lomat

Singapore

Marina Bay Sands

Yövy arkkitehtuurisessa ihmeessä ja nauti viiden tähden hotellielämyksestä!

Singaporen siluetin tunnistettavimpiin rakennuksiin kuuluu ikoninen Marina Bay Sands. Kolmetorninen luksushotelli on 57 kerroksen täydeltä silkkaa ylellisyyttä. Marina Bay Sandsin mahtavin piirre on sen yläilmoissa sijaitseva näköalaterassi ja 150 metrin mittainen infinity-allas.

Kaupungin sydämessä sijaitseva hotelli on lähellä tunnettuja nähtävyyksiä, kuten Gardens by the Bay– puistoa ja Merlion– patsasta. Hotellin tiloista löytyy kasino, kylpylä, ostoskeskus, sekä laaja valikoima ravintoloita ja baareja. Aivan hotellin vieressä sijaitseva ArtScience– museo on eräs kaupungin suosituimmista käyntikohteista.

Marina Bay Sands omaa huoneita useassa eri huoneluokassa. Huoneet ovat modernisti sisustettuja ja tasokkaasti varusteltuja. Huoneista avautuu mahtavat maisemat Singaporen moderniin keskustaan.

5 yötä
alk. / henkilö
3 455 €
  • Reittilennot turistiluokassa & lentoverot  
  • Matkatavarat 23 kg & käsimatkatavarat 8 kg
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 5 vuorokautta Marina Bay Sands- hotellin Deluxe- huoneessa, sisältäen aamiaiset

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.