Perhematkat Rantalomat

Khao Lak

The Sands

Tervetuloa Khao Lakiin, The Sands – hotelliin. 

Khao Lak sijaitsee noin tunnin matkan päästä Phuketin lentokentältä. Täältä löydät pitkät, valkohiekkaiset rannat, hienot maisemat ja ihanan auringon.

Perheille suosittelemme lämpimästi The Sands by Katathani-hotellia ja sen Aqua Wing – puolta, joka on kuin perheiden iloinen temmellyskenttä. Läheltä löytyy upea allasalue, vesipuisto, vesiliukumäki, lasten klubi ja leikkikenttä, joten varmasti perheen pienimmät tai vähän isommatkin viihtyvät.

Lagoon Wing ja lähempänä rantaa oleva Seaside Wing sopivat paremmin aikuisille. Hotellissa on myös uima-allas, joka on vain aikuisten käytössä.

Aqua Wingin perhehuoneen saa kätevästi jaettua liukuovella ja näin vanhemmat saavat oman rauhallisemman tilan. Löytyypä perhehuone myös kerrossängyllä joka on varustettu liukumäellä.

Nyt on lupa hassutella!

Perheet, jossa on teini-ikäisiä lapsia voivat valita vaikka kahden makuuhuoneen sviitin josta löytyy tilaa jopa 2 aikuiselle ja 3 teinille.

Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja. Paljon aktiviteetteja mm kuntosali, tennistä, joogaa, thai-nyrkkeilyä.

Kaunis Thaimaa ja Khao Lak tarjoaa upeat puitteet yhteiseen aikaan ja leppoisaan perhelomaan. Kysy meiltä tarjous juuri teidän perheellenne!

10 yötä
alk. / perhe
5 080 €
  • Qatar Airways reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 10 yötä perhehuoneessa Khao Lak, sis. aamiainen
  • 2 aikuista ja 2 lasta alle 12 vuotta
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan. 

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.