Juhlamatkat Kaupunki­­lomat Yhdistelmä­matkat

New Englandin kiertomatka

New England sijaitsee Yhdysvaltojen koilliskolkassa. Alueen tunnetuin metropoli on Boston, josta kiertomatkamme alkaa. Matkan aikana kierretään kaikki New Englandin kuusi osavaltiota Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island ja Vermont.

New England huokuu kauneutta, postikorttimaisemia, luonnon monimuotoisuutta, avaraa tilaa ja paikallisten ystävällisyyttä. New Englandissa viehättää myös sen rikas historia, eläväinen kulttuuri, kulinaristiset elämykset ja neljä vuodenaikaa. Ihana matka tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille.

Sinulla on mahdollisuus kokea trendikäs Boston, Mainen kuvankaunis jylhä rannikko, White Mountainsin lumoava luonto, Vermontin vehreät maisemat ja Berkshiren moderni maalaistunnelma. Pääset nauttimaan myös Gilmore Girlsistä tunnetun Connecticutin idyllisistä pikkukaupungeista, Newportin historiallisesta satamakaupungista sekä Cape Codin upeista rannoista.

13 yötä
alk. / henkilö
4 795 €
 • Reittilennot ja lentoverot
 • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
 • Majoitus 2 yötä 2 hh Boston, ei ruokailuja
 • Majoitus 2 yötä 2 hh Kennebunkport, sis. aamiainen
 • Majoitus 2 yötä 2 hh White Mountains, ei ruokailuja
 • Majoitus 2 yötä 2 hh Stowe, sis. aamiainen
 • Majoitus 1 yö 2 hh Lenox, sis. aamiainen
 • Majoitus 2 yötä 2 hh Mystic, ei ruokailuja
 • Majoitus 1 yö 2 hh Newport, ei ruokailuja
 • Majoitus 1 yö 2 hh Cape Cod, ei ruokailuja
 • Autovuokraus matkapäiville 3–14 sis. vakuutukset, tankillinen polttoainetta, lisäkuljettaja

Hotellien Resort Feet eivät sisälly hintaan, kysy lisää!

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Boston Logan -lentokentälle, joka sijaitsee n. 5 km päässä Bostonin keskustasta. Siirtyminen omatoimisesti ihastuttavaan The Godfrey Hotel -hotelliin. Kentältä hotellille pääsee kätevästi taksilla. Myös metro kulkee lentokentän ja Bostonin keskustan välillä.

The Godfrey Hotel

Boston on kaunis ja mukavan pienehkö kaupunki, jossa pääsee liikkumaan hyvin jalan. North Endin pienehkössä kaupunginosassa voit käydä tutustumassa moniin italialaisiin ravintoloihin ja kahviloihin. Back Bayn alueelta löytyy Bostonin parhaat ostosmahdollisuudet. Beacon Hill taas on tunnettu mukulakivikaduista ja ruskeista tiilitaloista.

Jos olet kiinnostunut historiasta, voit kulkea Walk the Freedom Trail -reitin, jonka varrella löytyy 16 Bostonin historiallista nähtävyyttä. Bostonissa on paljon mielenkiintoisia museoita ja kuuluisa Fenway Parkin baseball-kenttä. Boston on tunnettu myös erinomaisista ravintoloistaan, joten täällä pääset takuulla myös mukavalle makumatkalle.

Tänään on aika jättää Boston: siirtyminen omatoimisesti Boston Logan -lentokentälle ja vuokra-auton nouto. Matka jatkuu kohti pohjoista, rannikolle Mainen osavaltioon. Matkan varrella voit pysähtyä viehättäviin pikkukyliin. Esim. Salem on tunnettu 1600-luvun loppupuolen noitavainoista. Salemin Peabody Essex -museon kiinnostava taidekokoelma ja esineistö on kerätty ympäri maailmaa. Hieman pohjoisempana Rockportin taiteilijayhdyskunta ja sen galleriat ovat myös kiinnostava kohde.

Mainen osavaltio on suuri ja kiertomatkan tällä osuudella keskitytään pääasiassa Mainen kuvankauniiseen jylhään rannikkoon. Pienet kalastajakylät ovat kuin suoraan postikortista! Mainessa kannattaa tutustua osavaltion herkkuihin hummeriin ja mustikoihin! Majoitus Mainessa on Beach House Inn -hotellissa, joka sijaitsee kauniissa Kennebunkportin rannikkokaupungissa. Ajomatka Bostonista n. 1,5 tuntia.

Beach House Inn

Sinulla on koko päivä aika tutustua paremmin Mainen rannikkoon ja sen lukuisiin pieniin kyliin. Voit halutessasi jatkaa matkaa myös hieman pohjoisemmaksi ja vierailla Portlandin kaupungissa. Portland on hieman vilkkaampi satamakaupunki, jolla on mielenkiintoinen menneisyys, kulttuuriperintöä sekä upeita ravintoloita.

Jos kaipaat enemmän rauhaa, voit tutkia rauhassa Mainen pienempiä rannikkokyliä. Rannikkokylistä löytyy kauniita rantoja, tuoretta merenelävää ja hyvin rentoutunut ilmapiiri. Suosittu retki on mm. maisemaristeily Perkins Covesta Ogunquitiin – matkan varrella pysähdytään monelle majakalle ja kuullaan paljon paikallisesta herkusta, hummerista.

Ostoksia etsivälle mainio kohde on Freeport, josta löytyy Mainen paras outlet-ostospaikka. Freeport on muutenkin kaunis kylä.

 Tänään on aika jatkaa matkaa Mainen osavaltiosta kohti New Hampshiren osavaltiota ja White Mountainin aluetta. Tämän päivän ajomatka on hieman pidempi (n. 2,5 tuntia), sillä suuret valtatiet puuttuvat tältä väliltä. Ajomatkan varrella on paljon kaunista katseltavaa. New Hamsphiressa maisemaa hallitsevat kauniit kimmeltävät järvet ja korkeat vuoret teiden mutkitellessa kauniiden pienten kylien läpi. White Mountainin alue on kesäisin ja syksyisin patikoijien paratiisi. Majoittuminen Omni Bretton Arms -hotelliin.

Omni Bretton Arms

Vietä päivä tutustuen pohjoiseen New Hampshireen. Yksi tämän seudun upeimmista ajoreiteistä on Lincolnin ja Conwayn välillä kulkeva Kancamagus Highway. Tämän reitin varrella on mahdollisuus pysähtyä The Flume -solalla. Solassa kuljetaan puisia jalankulkuväyliä pitkin ihastellen solan vesireittejä ja upeita vesiputouksia. New Hampshire on tax-free aluetta ja North Conwayn alueella löytyy tämän osavaltion parhaita Premium Outlet -ostosalueita. The Flume sijaitsee n. 40 km päässä hotelliltasi ja halutessasi matkaa voi jatkaa vielä edemmäs etelään – New Hamsphiren järvialue alkaa n. 115 km päässä. Alueen suurimmalla, Winnipesaukee-järvellä voit purjehtia ja kalastaa tai käydä sisävesiristeilyllä ja polkuveneilemässä.

Nyt on aika jatkaa matkaa kohti Vermontia ja Stowen kylää. Vermontin osavaltio tunnetaan The Green Mountain -osavaltiona, josta löytyy vielä koskematonta luontoa, vuoria ja ihania pieniä maalaiskyliä. Sinulla on mahdollisuus tutustua mm. kiemurteleviin maaseututeihin, kauniisiin vuoristomaisemiin, taidegallerioihin ja maalaiskauppoihin ja maistella paikallisesti kasvatettua ruokaa. Montpelierin pieni kylä on mielenkiintoinen pysähdyspaikka. Kylä on juuri niin ihana kuin elokuvien romantisoidut kylät vaan voivat olla. Montpelierista voit jatkaa matkaa kohti Waterburya ja jäätelön ystävät voivat pysähtyä tehdaskierrokselle Ben & Jerry’sin jäätelötehtaalle. Sitten matka jatkuu kohti Stowen kylää, jossa majoitut viehättävässä Stone Hill Inn -hotellissa seuraavat 2 yötä.

Stone Hill Inn

Vermontin kokonaisena päivänä kannattaa ehdottomasti ottaa aikaa ja käydä tutustumassa Burlingtonin kaupunkiin. Kaupunki tarjoaa upeat näköalat Champlain-järvelle ja Adirondack-vuorille. Burlington on mukavan energinen kaupunki, jossa löytyy kivoja ostospaikkoja, ravintoloita ja ihastuttava ilmapiiri. Burlingtonissa pääset halutessasi maistelemaan myös Vermontin alueen pienpanimoiden oluita.

Vermontista matkaa jatketaan eteenpäin Bershire Mountainsin alueelle, Massachusettsin osavaltioon. Seuraava yö majoitutaan viehättävässä Lenoxin kaupungissa, 33 Main Inn -hotellissa. Berkshiren alue on tunnettu kauniista luonnostaan, moderneista maalaisvaikutteistaan, monimuotoisesta kulttuuritarjonnasta sekä laadukkaista ravintoloistaan.

Tänään jatketaan matkaa edespäin etelää ja kohti Connecticutia. Connecticutissa maisemat tarjoavat vehreitä vuoria, maaseutua, jylhää rannikkoa ja leveitä rantoja. Matkan varrella voit vierailla kauniissa Chesterin tai Essexin kylissä. Seuraavat 2 yötä majoitut Mysticin rannikkokaupungin Whaler Inn -hotellissa.

Whaler Inn

Sinulla on koko päivä aikaa nauttia Gilmore Girlsissäkin nähdyistä Connecticutin kauniista maisemista. Tutustu osavaltion useisiin viinitiloihin tai kirjailija Mark Twainin kotiin, rentoudu Hammonasset Beach State Parkin rannoilla, astu Essex Steam Train -höyryjunan kyytiin tai vain nauti New Englandin charmista Mysticin kaupungissa.

Matka jatkuu taas eteenpäin ja seuraavana vuorossa on Rhode Island ja ehdoton vierailukohde, Newport. Newport tunnetaan satamansa historiasta sekä Gilded Age -kartanoista, joita ylimystö rakennutti etenkin 1800- ja 1900-lukujen vaihteessa. Kauniisti entisöidyt kartanot ovat auki yleisölle. Newportin yksi suosituimmista aktiviteeteista on kävellä n. 6 km pitkä Cliff Walk -reitti, jolla pääsee ihailemaan kauniita merinäköaloja. Majoittuminen Mill Street Inn -hotellissa.

Täydellinen päätös tälle kierrokselle on Cape Cod. Viimeisen yön majoituspaikkasi on upea Chatham Inn -hotelli, joka sijaitsee pienessä Chathamin kylässä. Cape Cod tarjoaa kävijälleen upeita rantoja, museoita, antiikkikauppoja, purjehdusta, erinomaisia golfkenttiä ja paljon muuta.

Kesällä voit nauttia rannasta ja auringosta Cape Codin pitkillä rannoilla. Voit myös tutustua Cape Codin muihin pieniin kyliin tai käydä valasretkellä (keväästä syksyyn). Voit tehdä myös päiväretken Martha’s Vineyardille tai Nantucketiiin, joihin pääset lautalla. Saarilla voit vuokrata polkupyörän ja ihastella kauniita maisemia pyörän selästä. Molemmilla saarilla on ihania nähtävyyksiä ja täällä voit herkutella tuoreilla merenelävillä.

Chatham Inn

New Englandin upea kierros päättyy tänään. Sinulla on iltapäivään asti aikaa nauttia Cape Codin upeista puitteista. Illalla on aika lähteä ajamaan takaisin kohti Bostonia ja palauttaa vuokra-auto Boston Logan Airport -lentokentälle. Mukavaa kotimatkaa!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.