Häämatkat Juhlamatkat Kaupunki­­lomat Rantalomat Yhdistelmä­matkat

New York & Miami

New York on ehdottomasti yksi upeimmista sekä jännittävimmistä kaupungeista, joita maa päällään kantaa. Kävele pitkin Fifth Avenueta, nauti maailmankuuluista esityksistä ja neonvaloista Broadwaylla. Ihaile New Yorkin vaikuttavia maisemia Empire State Buildingista ja hullaannu pilviä hipovista pilvenpiirtäjistä, shoppaile sydämesi kyllyydestä.

Miamin vetonauloja ovat sen upeat rannat, pehmeä valkoinen hiekka, lämmin merivesi, kaunis pastellinvärinen Art Deco -arkkitehtuuri, sykkivä yöelämä ja sen latinalaiset rytmit sekä hyvä ja runsas ravintolavalikoima. Miamissa on myös hienostuneempi puoli ja paljon nähtävää myös historian ja kulttuurin saralla.

New Yorkin ja Miamin yhdistelmälomalla pääset viettämään yhdistettyä kaupunki- ja rantalomaa!

10 yötä
alk. / henkilö
2 235 €
  • Finnairin reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 5 yötä 2 hh New York, ei ruokailuja
  • Majoitus 5 yötä 2 hh  Miami, ei ruokailuja
  • Helin Matkojen 24/7-hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.  

Saapuminen New Yorkiin. Lentokentällä sinua odottaa yksityinen kuljetus, joka vie sinut ihastuttavaan Iroquois– hotelliin. 

Iroquois-hotellin sijainti rauhallisella sivukadulla on erinomainen, aivan Manhattanin sydämessä. Hotellilla on pitkä ja mielenkiintoinen historia: vuonna 1902 perustettu hotelli ylläpitää hienostuneisuuden ja ajattoman tyylikkyyden perintöä tänäkin päivänä. Tyylikkäissä huoneissa voi aistia aitoa New Yorkin tunnelmaa.

Iroquois Hotel

Good morning! Sinulla on koko päivä aikaa tutustua New Yorkiin. Aloita päivä aikaisin, sillä näkemistä ja tekemistä riittää. Hyvät kävelykengät jalkaan ja menoksi! New Yorkilaiseen aamuun kuuluu takeaway-aamiainen paikallisesta delistä tai tuhdimpi aamiainen perinteisessä dinerissa.


Kuljeskele pitkin Fifth Avenueta – talvisin ekstrana elokuvistakin tutut höyryävät kaivonkannet – nauti maailmankuuluista esityksistä ja neonvaloista Broadwaylla, ihaile New Yorkin vaikuttavia maisemia Empire State Buildingista ja hullaannu pilviä hipovista pilvenpiirtäjistä.

Tutustu kauniiseen Central Parkiin kävellen ja vieraile kaupungin lukuisissa museoissa. Shoppaile sydämesi kyllyydestä, risteile Hudson-joella ja nappaa kuva Vapaudenpatsaasta. Voit myös pyöräillä Brooklyn Bridgellä ja piipahtaa kaupungin monissa käsityöläispanimoissa.

New York on herkuttelijan paratiisi ja tunnettu upeista ravintoloistaan sekä monipuolisesta makumaailmastaan. Vatsan lisäksi sielua ruokkivat Harlemin soulfood, perinteinen newyorkilainen pizza, tunnelmallinen sunnuntailounas Brooklynissa, romanttinen illallinen näköalaravintolassa, herkulliset voileipäbaarit ja loputtomat etniset ravintolat.

Rakastut takuulla tähän upeaan kaupunkiin!

Viimeinen päivä New Yorkissa on koittanut. Yksityinen kuljetus New Yorkin lentokentälle, josta lento Miamin lämpöön. 

Yksityinen kuljetus Miamin lentokentältä viehättävään Betsy South Beach -hotelliin. Jo kuljetuksen aikana pääset nauttimaan Miamin upeista maisemista – ohitse vilisevät Downtownin pilvenpiirtäjät, ja Miamin satamaan kiinnitetyt risteilyalukset, MacArthur Causewaylla silta ylittää turkoosin veden. Lopulta saavut South Beachille ja eteesi avautuu kauniita Art Deco -tyyliin rakennettuja pastellinsävyisiä rakennuksia, palmupuiden reunustama Ocean Drive ja South Beachin pitkä, valkohiekkainen ranta.

Betsy South Beach -hotelli on upea helmi, joka sijaitsee ikonisen Ocean Driven varrella, mutta rauhallisella paikalla. Houkuttelevan kaunis South Beachin ranta on kadun ylityksen päässä. Hotellin kattouima-altaalta on lumoavat maisemat Miamiin ja merelle. Betsyn parvekkeellisissa huoneissa yhdistyvät trooppisen piilopaikan yksinkertainen kauneus ja tyylikäs muotoilu.

Betsy South Beach

Herää Miamin lämpöiseen aamuun ja aloita kaupungin omatoiminen valloitus.

Miamin vetonauloja ovat sen upeat rannat, pehmeä valkoinen hiekka, lämmin merivesi, kaunis pastellinvärinen Art Deco -arkkitehtuuri, sykkivä yöelämä ja sen latinalaiset rytmit sekä hyvä ja runsas ravintolavalikoima. Miamissa on myös hienostuneempi puoli ja paljon nähtävää myös historian ja kulttuurin saralla.

Voit vuokrata auton ja tutustua paremmin lähiympäristöön. Ihastele Fort Lauderdalen kauniita rantoja ja pysähdy ostoksille jättimäiseen Sawgrass Mills Outlet -ostoskeskukseen. Seikkaile Evergladesin rämeikkö- ja kosteikkoalueilla ja tutustu alligaattoreihin ja Floridan muuhun eläimistöön ilmatyynyaluksen kyydistä. Hae karibialaista tunnelmaa Key Westin pastellinsävyisestä arkkitehtuurista, helmenvalkeista hiekkarannoista ja lumoavista maisemista.

Betsy South Beach

Viimeinen loma-aamu: nautiskele parvekkeellasi vielä upeasta kaupunkinäköalasta ja ota viimeiset lämmönsäteet talteen. Huoneen luovutus ja vapaata aikaa viettää viimeinen lomapäivä haluamallasi tavalla.

Alkuillasta yksityinen kuljetus Miamin lentokentälle ja kotimatka voi alkaa.

Toteuta unelmiesi yhdistetty ranta- ja kaupunkiloma, kysy lisää!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.