Juhlamatkat Kaupunki­­lomat Matkat ystäville Yhdistelmä­matkat

New York, San Francisco & Los Angeles

Tällä matkalla pääset kokemaan Yhdysvaltojen kolme kuuluisinta metropolia – New York, San Francisco & Los Angeles.

Hotellit matkallasi: 

New York – Hotel 48LEX
San Francisco – Zoe Fisherman’s Wharf
Los Angeles – Ocean View Hotel

New York on ehdottomasti yksi upeimmista sekä jännittävimmistä kaupungeista, joita maa päällään kantaa. Kävele pitkin Fifth Avenueta, nauti maailmankuuluista esityksistä ja neonvaloista Broadwaylla. Ihaile New Yorkin vaikuttavia maisemia Empire State Buildingista ja hullaannu pilviä hipovista pilvenpiirtäjistä, shoppaile sydämesi kyllyydestä, risteile Hudson-joella ja nappaa kuva Vapaudenpatsaasta. 

San Francisco on tunnettu lumoavan kauniista maisemistaan sekä avoimista ja ystävällisistä ihmisistä. San Franciscosta, kontrastien kaupungista, löydät niin korkealaatuisen kulttuurielämän keskuksen ja pilvenpiirtäjiä kuin värikkäitä historiallisia puutaloja ja jyrkkiä mäkiä ylös alas kulkevia raitiovaunuja. Ikonisimpia maamerkkejä ovat tietenkin ruosteenpunainen Golden Gate -silta, historiallinen Fisherman’s Wharfin satama-alue kala- ja seafood-ravintoloineen sekä legendaarinen Alcatraz saarellaan. 

Los Angelesissa pääset nauttimaan elokuvista tutuista maisemista ja ympärivuotisesta auringonpaisteesta. Piipahda Hollywoodiin katsomaan Hollywood-kylttiä ja ihastelemaan Walk of Famen kuuluisia kädenjälkiä. Beverly Hillsissä voit kulkea Pretty Womanin jalanjäljissä pitkin Rodea Driveä ja ehkäpä bongaat julkkiksia. Beverly Hillsissä ja Belairissa voit ihailla elokuva- ja laulajatähtien koteja. Voit myös viettää aktiivisen päivän patikoiden Los Angelesin ympäristössä kulkevilla reiteillä tai vuokrata polkupyörän ja ajaa pitkin Santa Monican rantabulevardia. Illalla voit kävellä Santa Monica Pier -laiturille, ihastella auringonlaskua, nauttia herkkukojujen antimista ja halutessasi kokea vauhdin hurmaa laiturin vuoristoradalla.

9 yötä
alk. / henkilö
2 895 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset 
  • Majoitus 3 yötä New Yorkissa, ei ruokailuja 
  • Majoitus 3 yötä Los Angelesissa, ei ruokailuja 
  • Majoitus 3 yötä San Franciscossa, ei ruokailuja

Hotellin Resort Fee ei sisälly hintaan, kysy lisää!

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.