Häämatkat Juhlamatkat Kaupunki­­lomat

New York

New York on ehdottomasti yksi upeimmista sekä jännittävimmistä kaupungeista, joita maa päällään kantaa. Tässä esimerkissä majoittuminen on hurmaavassa The Knickerbocker -hotellissa. Kysy myös muita New Yorkin hotellivaihtoehtoja! New York on helppo yhdistää lomaan eri Karibian saarilla, värikkäässä Miamissa tai muualla USA:ssa.

Kävele pitkin Fifth Avenueta, nauti maailmankuuluista esityksistä ja neonvaloista Broadwaylla. Ihaile New Yorkin vaikuttavia maisemia Empire State Buildingista ja hullaannu pilviä hipovista pilvenpiirtäjistä, shoppaile sydämesi kyllyydestä, risteile Hudson-joella ja nappaa kuva Vapaudenpatsaasta.

Oletko valmis valloittamaan New Yorkin – suunnittele unelmiesi loma kanssamme!

7 yötä
alk. / henkilö
1 765 €
  • Finnairin reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä 2 hh New York, ei ruokailuja
  • Helin Matkojen 24/7-hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.   

Saapuminen New Yorkiin. Lentokentällä sinua odottaa yksityinen kuljetus, joka vie sinut hurmaavaan The Knickerbocker -hotelliin. 

The Knickerbocker on tasokas hotelli, jonka sijainti on erinomainen aivan Times Squaren sydämessä, vain muutaman korttelin päässä Fifth Avenuesta ja Rockefeller Centeristä. Hotellin tunnelmassa voi aistia niin Broadwayn kirkkaat valot kuin läheisen Bryant Parkin rauhankin. Hotelli on tunnettu laadukkaasta The Knick -ravintolastaan ja St. Cloud -kattoterassistaan, josta avautuvat kutkuttavat näköalat New Yorkin ylle.

The Knickerbocker

Good morning! Sinulla on koko päivä aikaa tutustua New Yorkiin. Aloita päivä aikaisin, sillä näkemistä ja tekemistä riittää. Hyvät kävelykengät jalkaan ja menoksi! New Yorkilaiseen aamuun kuuluu takeaway-aamiainen paikallisesta delistä tai tuhdimpi aamiainen perinteisessä dinerissa.

Kuljeskele pitkin Fifth Avenueta – talvisin ekstrana elokuvistakin tutut höyryävät kaivonkannet – nauti maailmankuuluista esityksistä ja neonvaloista Broadwaylla, ihaile New Yorkin vaikuttavia maisemia Empire State Buildingista ja hullaannu pilviä hipovista pilvenpiirtäjistä.

Tutustu kauniiseen Central Parkiin kävellen ja vieraile kaupungin lukuisissa museoissa. Shoppaile sydämesi kyllyydestä, risteile Hudson-joella ja nappaa kuva Vapaudenpatsaasta. Voit myös pyöräillä Brooklyn Bridgellä ja piipahtaa kaupungin monissa käsityöläispanimoissa.

New York on herkuttelijan paratiisi ja tunnettu upeista ravintoloistaan sekä monipuolisesta makumaailmastaan. Vatsan lisäksi sielua ruokkivat Harlemin soulfood, perinteinen newyorkilainen pizza, tunnelmallinen sunnuntailounas Brooklynissa, romanttinen illallinen näköalaravintolassa, herkulliset voileipäbaarit ja loputtomat etniset ravintolat.

The Knickerbocker

Viimeinen päivä New Yorkissa on koittanut. Nauti vielä New Yorkin tunnelmasta, syö herkullinen lounas ja tee viimehetken ostokset. Rakas New York, tapaamme takuulla vielä uudestaan!

Yksityinen kuljetus New Yorkin lentokentälle, josta lento Finnairin siivin kohti Helsinkiä.

Unelmiesi kaupunkiloma odottaa, kysy lisää!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.