Häämatkat Juhlamatkat Kaupunki­­lomat Yhdistelmä­matkat

Seattle, Kalifornian rannikko & Los Angeles

Tämä matka johdattaa sinut Yhdysvaltojen länsirannikon kierrokselle. Kierros alkaa Seattlesta ja jatkuu Cannon Beachin ja Bandonin viehättävien rannikkokaupunkien sekä ikonisten punapuumetsien keskuksena tunnetun Eurekan kautta kohti San Franciscoa. San Franciscosta matka jatkuu Pismo Beachin rantakaupungin kautta Los Angelesiin.

Tällä matkalla pääset kokemaan Oregonin ja Kalifornian osavaltiot, uskomattomia suurkaupunkeja, kauniita rantamaisemia, lumoavaa luontoa, ihastuttavia pienempiä rantakaupunkeja.

Unohtumaton seikkailu odottaa!

13 yötä
alk. / henkilö
3 995 €
 • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
 • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
 • Autovuokraus Seattle – San Francisco (4 vrk)
 • Autovuokraus San Francisco – Los Angeles (5 vrk)
 • Majoitus 3 yötä 2hh Seattlessa, ei ruokailuja
 • Majoitus 1 yö 2hh Cannon Beach, ei ruokailuja
 • Majoitus 1 yö 2hh Bandon, ei ruokailuja
 • Majoitus 1 yö 2hh Eureka, ei ruokailuja
 • Majoitus 3 yötä 2hh San Franciscossa, ei ruokailuja
 • Majoitus 1 yö 2hh Pismo Beach, ei ruokailuja
 • Majoitus 3 yötä 2hh Los Angelesissa, ei ruokailuja

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten – kysythän lisää!

Matka alkaa Seattlesta, jossa vietätte matkan ensimmäiset 3 päivää. Monelle Seattle on tullut tutuksi Uneton Seattlessa– elokuvasta tai seattlelaisen radiopsykiatrin Frasierin tapahtumarikasta elämää seuratessa. Seattle tunnetaan myös luonnonkauneudestaan, kahvikulttuuristaan, eloisasta musiikkielämästään, ja erinomaisista ulkoilma-aktiviteettimahdollisuuksistaan. Patikoi ikivihreissä metsissä, melo Lake Union- järvellä, bongaa valaita tai patikoi Discovery Parkin luonnonpuistossa.   

Seattle on täydellinen yhdistelmä luonnonkauneutta ja urbaania kaupunkielämää.  

 

Vuokra-auton nouto Seattlen lentokentältä ja matka jatkuu kohti Cannon Beach, joka tunnetaan upeista hiekkarannoista, kuvankauniista rannikkonäkymistä ja lähiympäristön luonnonpuistoalueistaan. Cannon Beachin viehättävää rannikkokaupunkia on kuvailtu yhdeksi Yhdysvaltojen parhaista taidekaupungeista, ja se onkin täynnä taidegallerioita, putiikkeja, upeita ravintoloja ja hotelleja.

Ajomatka kohti Kaliforniaa jatkuu, mutta vielä toinen pysähdys Oregonin puolella, Bandonissa. Bandon on tunnettu erityisesti upeista rannoistaan ja kivimuodostelmistaan. Alue on tunnettu myös monista ulkoilma-aktiviteeteistaan kuten patikoinnista, pyöräilystä, kalastuksesta ja golfista.

Tänään on aika siirtyä Kalifornian puolelle ja seuraava pysähtymispaikka on Eureka, joka tunnetaan Redwood Coast-alueen sydämenä. Punapuumetsien ympäröimä viehättävä Eurekan kaupunki on kuuluisa myös ainutlaatuisesta viktoriaanisen ajan arkkitehtuuristaan, taiteesta ja kulttuurista, erinomaisista ravintoloistaan, paikallisista käsityöyrityksistä sekä kauniista merenrannikkomaisemistaan.

Matka jatkuu kohti San Franciscoa. Vuokra-auton palautus San Franciscon lentokentälle ja omatoimisesti siirtyminen San Franciscon majoitukseen. San Francisco on ehdottomasti yksi maailman mielenkiintoisimmista suurkaupungeista ja se tunnetaan Golden Gate- sillasta, historiallisista ja värikkäistä puutaloista, korkeista pilvenpiirtäjistä sekä kansainvälisestä ja vapaasta tunnelmasta. San Franciscossa maisemat ovat häikäisevät ja korkea mäki erottaa kaupungin perinteiset osat, ihastuttavan Fisherman’s Wharfin alue merenrannalla sekä business- ja kauppa-alue Union Squaren. Shoppaile, tutustu San Franciscon lukuisiin nähtävyyksiin, uskaltaudu päiväretkelle Napa Valleyn tai Sonoman viinialueille ja nauti upeasta suurkaupungista!

Seuraavaksi on aika noutaa vuokra-auto San Franciscon lentokentältä ja aloittaa ajomatka kohti Los Angelesia. Matkan varrella voit pysähtyä myöhäiselle lounaalle ihastuttavassa Montereyn rannikkokaupungissa ja sen jälkeen jatkaa matkaa Pismo Beachille, jossa majoitutaan seuraava yö. Pismo Beach sijaitsee täydellisesti San Franciscon ja Los Angelesin puolivälissä. Pismo Beach on kaunis ja pienehkö rantakaupunki, joka on kuuluisa pitkistä valkoisista rannoistaan, aurinkoisista päivistään, ihanista viinitiloistaan, mielettömistä ravintoloistaan ja hyvistä ostosmahdollisuuksistaan.

Tänään on vuorossa saavuttaa matkan viimeinen kohde, Los Angeles. Kirkkaiden valojen ja ykkösrivin julkkisten miljoonakaupunki Los Angeles on amerikkalaisen viihdeteollisuuden keskus, ja täältä löydät ikonisen Hollywood-merkin ja Walk of Famen tähtineen. Kiertoajeluilla pääset ihastelemaan julkkisten hulppeita koteja Beverly Hillsissä ja Bel Airissa. Välimatkat ovat pitkiä ja kulkeminen vuokra-autolla omaan tahtiin on suositeltavaa. Seuraavat 3 yötä majoitutte Santa Monican ranta-alueella, JW Marriott Santa Monica Le Merigot- hotellissa.

Kotiinpaluun aika on koittanut. Vuokra-auton palautus Los Angelesin lentokentälle ja lento kohti Helsinkiä voi alkaa. 

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.