Asiakkaamme matkakertomus Mauritiukselta & Seychelleiltä

Asiakkaamme lomailivat Seychelleillä ja Mauritiuksella loka-marraskuussa 2019. Kohteina Seychellien Praslin- ja Mahe-saari sekä Mauritius. Tässä heidän matkapalautteensa.

Tuhannet kiitokset matkan suunnittelusta, meillä oli upea reissu!

Seychelleillä Praslin saari yllätti meidät kauneudellaan, vehreydellään ja aivan käsittämättömän upeilla väreillään! Meren turkoosi väri oli uskomaton ja rannan valkoinen hiekka myös. Lemuria-hotellissa kaikki toimi, palvelu oli huippuluokkaa ja ihmiset ystävällisiä kuten myös golfkentällä. Kenttä oli hieman vaikeahko, pitkät väylät ja sillä hetkellä aika märkä, joten lyöntejä kertyi! Mutta upeat maisemat takaysillä!

Yhteistyökumppaninne hoiti asiansa myös hienosti, kuljetukset olivat ajoissa ja niistä ilmoitettiin hyvissä ajoin, lentokentälläkin meidät vietiin luukulle asti, ei tarvinnut itse huolehtia mistään!

Siirtyminen Mauritiukselle meni sujuvasti, Air Seychelles laittoi minulle meiliä, että haluammeko up greidata itsemme bisnesluokkaan kohtuuhintaan ja me teimme sen, joten sekin matka meni mennentullen bisneksessä.

Mauritiuksella yhteistyökumppaninne otti meidät lentokentällä heti hoiviinsa ja matka hotelliin meni sujuvasti ja muutenkin heidän palvelunsa oli erinomaista niin kuljetuksien kuin lentokenttä opastuksien osalta.

Trou-aux-Biches hotellissa saimme ensin huoneen, joka ei vastannut odotuksia, mutta saimme sen vaihdettua, silti täytyy sanoa, että hotellin huoneet olivat aika pelkistettyjä ja vähän ankeita ja vaikka tämän huoneen terassille sentään aurinko paistoi iltapäivällä se oli silti vähän pimeä. Ulkosuihku oli plussaa huoneessa.

Mont Choisy -golfkenttä oli kiva, kenttähän on vasta 2 vuotta vanha mutta loistavassa kunnossa ja kunhan puut ympärillä kasvavat siitä tulee upea kenttä. Sielläkin palvelu oli tosi ystävällistä.

Myös Helin tapaaminen oli mukavaa, hän on ihana ihminen!

Seuraavaksi siirryimme Paradis hotellin ja siellä saimme huoneen, joka oli sijainniltaan erinomainen, kävelymatka kaikkialle ja valoa riitti! Kun ensimmäisenä aamuna avasin verhot, mikä maisema ja värit!

Golfkenttä oli täälläkin vaikeahko, pitkät väylät mutta maisemat korvasivat sen, ettei tuloksilla päässyt oikein herkuttelemaan! Ensimmäinen pelipäivä oli myös tosi tuulinen, haasteita riitti ja meitä myös varoitettiin. ettei saa mennä palmujen alle, voi tulla kookospähkinä päähän! Kaikenlaisia vaaroja voi siis golfkentällä olla! Kiva oli myös se. että kenttä ja clubi oli aivan hotellin yhteydessä kävelymatkan päässä.

Sitten siirryimmekin viikonlopuksi takaisin Seychelleille Mahen saarelle, joka oli hieman turha pysähdys, olisi aivan hyvin jaksanut lentää vaikka jo kotiin. Ja meille sattui vielä huono sää, satoi lauantain ja osan sunnuntaita. joten viikonloppu meni vähän niinkuin odotellessa vain maanantaita ja kotiin lähtöä.

Yleisesti hotelleissa palvelu pelasi ja meistä huolehdittiin hyvin.

Praslinilla Lemuria-hotellissa oli hienosti otettu käyttöön nykytekniikkaa, kun heillä käytössä WhatsApp palvelunumero, jonka kautta sai varata esim. ravintolapöydän tai mitä tahansa, jos oli jotain kysyttävää ja viestiin reagoitiin myös heti.

Yksi asia kaikissa hotelleissa oli minkä voisi parantaa, jos ei tykkää syödä buffet illallista ja saavut hotelliin niin tulopäivänä ei oikeastaan ole muuta vaihtoehtoa kuin buffet, kun a la carte-ravintolat ovat jo varattuja. Näin kävi jokaisessa hotellissa meille. Varsinkin Trou-aux-Biches hotellissa täytyi varata ravintolat koko viikoksi heti kun saavuit, jos halusit päästä muualle kuin buffettin.

Kokonaisuudessaan reissu oli mahtava ja se oli erinomaisesti suunniteltu niin lentojen kuin majoitusten suhteen, siitä kuuluu kiitokset Tainalle!