Asiakkaamme matkasivat Seychelleillä reitillä La Digue – Praslin – Mahe

Häämatkamme Seychelleille oli ikimuistoinen ja olemme kaikin puolin erittäin tyytyväisiä Helin matkoihin sekä paikalliseen yhteistyökumppaniin. Kaikki oli järjestetty niin hyvin, ettei meidän tarvinnut huolehtia mistään vaan saimme ainoastaan nauttia lomasta. Matkat ja siirtymiset sujuivat oikein jouhevasti ja paikalliset oppaat olivat oikein mukavia.

Erityiskiitos matkapakettimme räätälöineelle Jennille. Emme olisi esimerkiksi kuvien perusteella valinneet Praslinin Coco De Mer -hotellia, vaikka Jenni tätä meille suositteli. Onneksi luotimme ammattilaisen sanaan, sillä hotelli oli suosikkimme kaikista reissun hotelleista. Muutenkin kaikki sujui matkan varausvaiheessa todella hyvin ja oli hienoa saada suosituksia kuinka matka kannattaa muodostaa. Onneksi luotimme Jenniin ja kävimme kaikilla kolmella saarella (La Digue, Praslin, Mahe), vaikka alunperin olimme ajatelleet että kaksi saarta tuon pituiselle matkalle olisi riittävä. Jokainen saari oli kuitenkin sen verran erilainen keskenään, että kyllä olisi jäänyt paljon Seychelleistä näkemättä, jos ei olisi käynyt näillä kaikilla. Lisäksi viettämämme aika kullakin saarella oli juuri sopiva. Koimme saavamme varaustilanteessa todella hyvää ja asiantuntevaa palvelua ja meistä tuntui, että asiakas on teille oikeasti tärkeä.

Rantamaisema

Ainoastaan viimeinen hotellimme The H Resort Beau Vallon ei aivan sykähdyttänyt meitä. Palvelu hotellilla ei mielestämme aivan vastannut hotellin tasoa. Muuten koimme, että paikalliset olivat todella mukavia ja sympaattisia, mutta tällä hotellilla tunnelma oli jossain kohtaa jopa hieman tympeä. Myöskään hotellin ravintoloiden hinta-laatusuhde ei aivan kohdannut. Hotelli oli kuitenkin kivalla paikalla ja kaikinpuolin silti viihdyimme paikassa.

Kaikenkaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä matkaamme paratiisiin. Suurkiitokset Helin matkoille, sillä koemme saaneemme teiltä todella hyvää ja yksilöllistä palvelua, jota harvoin enää mistään saa. Erityisesti arvostamme sitä, että toiveitamme ja etenkin matkabudjettiamme kunnioitettiin, tuntuu että meille todella haluttiin järjestää ikimuistoinen matka. Aiomme ehdottomasti suositella matkatoimistoa muillekin ja itsekin käyttää palveluitanne uudestaan.

Kiitos!