Malla Malediiveilla

Melkein parin vuoden matkustustauon jälkeen pääsin marraskuussa unelmieni matkalle Malediiveille.

Menomatka meni kätevästi Qatar Airwaysillä ja sain nauttia Qsuiten businessluokan miellyttävästä palvelusta ja tarjoiluista. Dohan kenttä on myös helppo ja mukava kenttä koneenvaihtoon eikä Doha vaadi mitään rokotuksia eikä terveyskaavakkeita.

Malen kentälle saavuttaessa minut ohjattiin pikkubussiin ja vietiin vesitasolentojen lähtöpaikalle ja Heritance Aarahin loungeen. Vesitasolentoa voi joutua odottamaan muutaman tunnin, joten tähän on hyvä varautua. Ilmastoidussa loungessa on tarjolla virvokkeita ja pientä syötävää.

Sitten olikin aika lähteä 40 minuutin vesitasolennolle. Ja ne maisemat ja värit, kun lennetään matalalla ja voi nähdä atollien koko väriskaalan. Tuli otettua ihan vaan ”muutama” kuva ja video!

Hotelliin saavuttaessa oma butler vie sinut golfautolla villaasi. Butler avustaa ravintolavarauksissa, kuljettaa tarvittaessa saarella ja antaa lisätietoja whatsapp- yhteyden avulla. Helppoa ja miellyttävää!

Heritance Aarah hotellissa on kaikki kohdallaan: kauniit villat joko rannalla tai meren yllä, kattava Premium all inclusive, paljon aktiviteetteja, ravintola maailma omaa luokkaansa ja niin monipuolinen sekä silmiä hivelevän kaunis ympäristö.

Täällä heittäydyin täysillä lomamoodiin ja olin tarkoituksella uutispimennossa.

Miten ihanaa kävellä rantahietikolla paljain jaloin ja ihailla ympärillä olevia maisemia, meren turkoosinsinisiä sävyjä ja kuunnella aaltojen ääniä. Se tunne/olotila oli aivan huikeaa ja sen kannan mukanani vielä vuosia tämän matkan jälkeen.

Vaikka hotellissa oli paljon asiakkaita, niin ihmiset ”häviävät” hyvällä tavalla omiin villoihinsa, ravintoloihin, retkille tai rannoille. Tulee välillä melkein tunne, että koko saari on yksin sinun käytössäsi. Mikä ihaninta, niin sinun ei tarvitse käyttää kasvomaskia missään hotellin alueella, vaikkakin henkilökunta sitä käyttää. Kasvomaski pitää olla vain lennoilla, lentokentillä, vesitasolennoilla tai pikavenekuljetuksilla.

Malediivien lumous on koettava ainakin kerran elämässä, terveisin Malla

”Travel is the healthiest addiction”