Mallan seikkailut Malediivien Soneva Fushissa

Pääsin marraskuussa vierailemaan ihastuttavassa Malediivien Soneva Fushissa, joka on rustiikkinen paljasjalkaluksus Resort. Heidän mantransa on ”No news, No shoes”. Malesta 40 minuutin vesitasolennon jälkeen on hotelliin lyhyt pikavenematka, jonka aikana kengät laitetaan hotellin pikku pussukkaan ja saat ne lähdettäessä takaisin.

”No news, No shoes”

Soneva Fushissa on 63 Beach Villaa ja 8 Water Villaa, joissa on 1-9 makuuhuonetta. Villojen sisustus miellyttää kovasti silmää ja on täynnä upeita yksityiskohtia. Luonnonmateriaaleja ja puuta on käytetty paljon ja värimaailma on lempeän rauhallinen. Useimmissa villoissa on omat uima-altaat ja miellyttävät piha- tai terassialueet, jotka luovat ihanteelliset puitteet rauhalliseen ja yksityiseen lomailuun.

Saaren auringonlaskun puoli, jossa on kolme kotiriuttaa sopii snorklaajille ja sieltä on näkymät paikalliselle Eydhafushin saarelle. Auringonnousun puoli on taas rauhallisempaan lomailuun ja naapurisaari näkyy vain kaukaa horisontissa.

Villoissa on omat polkupyörät, joilla on mukava huristella Robinson Crusoen maisemissa ja ihastella saaren hurmaavaa ja vehreää kasvillisuutta. Tai voit pyytää villasi butleria kuljettamaan sinua golfautolla ympäri saarta.

Soneva Fushi taikoo ikimuistoisia elämyksiä mm aamiaisen yksityisellä hiekkasärkällä, illallisristeilyn saaren oman astronomin kanssa, yöpymisen autiolla saarella beduiiniteltassa. Soneva Soul on hyvinvointipaketti, joka suunnitellaan sinun toiveiden mukaiseksi terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Saaren meribiologin kanssa pääset opastetulle snorklausretkelle ja yösnorklaus on myös mahdollista. Täällä voi myös tutustua lasinpuhalluksen saloihin ja saarella on oma taidelasistudio.

The Den on lasten oma mielikuvitusmaailmansa, jossa on merirosvolaiva, kaksi uima-allasta, opetushuone, kirjasto, lego-huone ja musiikki-huone soittimineen.

Soneva Fushin luksus tarkoittaa kävelyä paljain jaloin hiekkarannalla, illallista tähtitaivaan alla, rauhoittumista ja yhteyttä omaan kehoon ja ympäröivään luontoon sekä ainutlaatuisia ja ikimuistoisia kokemuksia.

Soneva Fushi sopii kaikille, jotka arvostavat ekologisuutta, kestävää kehitystä, luontoa, tasokasta ja yksityistä majoitusta, huikeaa kulinaristista makumaailmaa sekä unohtumattomia elämyksiä.