Marikan terveiset Seychelleiltä

Tervetuloa Seychellien luontoparatiisiin – ”Byen veni dan nou pei”

Pääsin touko-/kesäkuun vaihteessa osana pohjoismaista kaukomatkailuammattilaisten ryhmää tutustumaan luontokohde Seychelleihin. Näimme ja koimme paljon reilun viikon matkan aikana nähden neljä eri saarta: pääsaari Mahén, kookossaari Praslinin, pienen La Diguen sekä yksityisen saaren Denis Islandiin.

Seychellien saarivaltio Intian valtameressä koostuu noin 115 saaresta joista 33 on asuttuja. Seychellien luonto on henkeäsalpaavan kaunis ja puhdas. Saaret sijaitsevat lähellä päiväntasaajaa ja ilmasto onkin ihanteellinen läpi vuoden. Matkailua ollaan Seychelleillä säännelty koska halutaan varmistaa että saarten ainutlaatuisesta luonnosta saavat nauttia myös tulevat sukupolvet.

Näimme matkamme aikana laajasti käyttämiämme hotelleja. Kestosuosikkihotellimme Praslinin saarella Coco de Mer & Black Parrot Suites oli juuri niin ihana kuin olin ajatellutkin. Hotellin suurin valitti eivät ole kauniit ranta-alueet tai edes mukavat ja siistit huoneet vaan ainutlaatuinen tunnelma; motivoituneen ja sydämellisen henkilökunnan asiakaslähtöinen palveluasenne. Tämän todella aistii hotellissa ja tätä hotellia suosittelen jopa entistä enemmän.

Toinen helmi matkallamme oli upea Denis Private Island. Denis Island on koko Seychellien saariston pohjoisin saari, 95 km pohjoiseen Victoriasta ja Mahesta. Aiemmin saarella toimi kookosplantaasi. Nyt se on yksityisessä omistuksessa hotellisaarena ja tarjoaa upeita luontoelämyksiä, puhdasta, herkullista ruokaa, rentoa mutta aina hyvää palvelua. Saarelle matkataan pienellä 19-paikkaisella koneella ja saaren ruohokiitoradalle laskeutuessa todella tuntee saapuneensa ihan omaan maailmaansa. Denisillä auringonlaskussa nautittu shampanja pääsi aika korkealle henkilökohtaisella kokemuslistallani ja tämän kokemuksen toivon saavani antaa myös asiakkaillemme. Huikea kokemus!

Muita näkemiämme hotelleja olivat mm. Constance-ketjun tasokkaat Ephelia ja Lémuria, La Diguen viehättävä ja upean ranta-alueen omaava Patatran Village ja saaren tasokkain hotelli Le Domaine de L’Orangeraie. Praslinilla asuimme mm. perheille hyvin sopivassa Indian Ocean Lodgessa. Mahélla näimme myös ylelliset Banyan Tree ja Four Seasons -hotellit. Hienona uutuutena tutustuimme self catering -huoneistoihin eli tasokkaisiin Sables d’Or -huoneistoihin Mahélla, aivan Beau Vallonin sydämessä.

”Kerron mielelläni lisää näkemistäni hotelleista!”

Seychelleillä suosittelemme aina eri saarien yhdistämistä. Kun otatte meihin yhteyttä keskustelemme toiveistanne ja ajatuksistanne ja voimme näin rakentaa juuri teille parhaiten sopivan kombinaation. Sopiiko teille parhaiten pääsaari Mahén ja pienen yksityisen saaren yhdistäminen vai haluatteko kenties käydä kolmella eri saarella nähdäksenne mahdollisimman paljon näitten paratiisisaarien luontoa. Riippumatta minkälaiseen yhdistelmään päädytään voi olla varma että luonnon ja rantojen kauneus ihastuttavat ja että pääsette rentoutumaan hyvissä hotelleissa.

Tämä luontoparatiisi on myös yllättävän lähellä! Suomesta tänne pääsee kätevästi yhdellä vaihdolla joko Qatar Airwaysin tai Turkish Airlinesin siivin. Aikaeroakin on kesällä vain yksi plustunti. Häämatkalaiset, pariskunnat ja perheet, kaikille löytyy omanlaisensa Seychellit.

”Tervetuloa Helin Matkojen matkalle Seychelleille.
Paratiisi odottaa jo!”

Parhain terveisin Marika