Matkakokemus Seychelleiltä

Asiakkaamme viettivät häämatkaa Seychelleillä ja kertovat kokemuksen olleen ikimuistoinen. Lue heidän matkatarinansa!

”Matkan suunnittelu Helin Matkojen kanssa sujui mielestämme erinomaisesti. Saimme apua kohteen valintaan ja kaikkiin kysymyksiimme ja pohdintoihimme vastattiin kattavasti ja nopeasti. Meille oli tärkeää, että valitsimme häämatkakohteeksemme juuri oikean kohteen ja olemmekin erittäin tyytyväisiä kaikesta avusta, jota saimme.

Koska kyseessä oli häämatkamme, niin halusimme, että matkalla meidän ei tarvitse huolehtia mistään ylimääräisestä ja ilahduimme erityisesti lisämukavuudesta, jota Finnairin Premium Economy- paikat toivat matkustamiseen.

Kohteessa kuljetukset sisältyivät matkaamme ja olimme myös niihin erittäin tyytyväisiä. Paikallinen edustaja oli meitä aina vastassa kohteessa ja kuljetukset saapuivat aina ajallaan ja luotettavasti. Meistä oli mukavaa, että kuljetukset olivat yksityiskuljetuksia eikä kyytejä tarvinnut jakaa muiden matkaajien kanssa. 

Käytimme Mason’s Travelia myös kohteessa eri saarilla vierailuun ja heidän kauttaan oli mahdollista vuokrata päiväksi auto ja kuljettaja nähtävyyksiä esittelemään. Mason’s Travelin kanssa kaikki sujui oikein hyvin.

Carana Beach oli mielestämme erinomainen paikka aloittaa loma. Hotelli oli pienehkö ja tyylikäs ja otti vieraat hyvin vastaan. Huone oli siisti ja henkilökunta reagoi nopeasti, kun jouduimme yhden kerran soittamaan henkilökuntaa avuksi poistamaan huoneestamme suurehkon hämähäkin. Hotelli on kuitenkin melko pieni ja siellä on melko vähän aktiviteetteja tarjolla. Tästä syystä olisikin ehkä ollut parempi, jos olisimme viettäneet Carana Beachilla muutaman päivän vähemmän ja jättäneet enemmän lomapäiviä Constance Lemuriaan.

Huomasimme myös nopeasti, että hintataso hotellissa on hyvin korkea, joten puolihoito olisi ollut hyvä ratkaisu. Tästä huolimatta Carana Beach on mielestämme keskivertoa parempi hotelli ja erityisesti hotellin ranta ja uima-allasalue tekivät meihin vaikutuksen.

Siirtymiset Mahen ja Praslinin välillä hoidimme ensin lautalla ja loman lopuksi pienkoneella. Tämä oli hyvä ratkaisu, niin saimme molemmat kokemukset. 

Constance Lemuria oli upea hotelli. Varmasti yksi parhaimpia, jossa olemme vierailleet. Palvelu oli erinomaista, huone tyylikäs ja sopivan kokoinen ja hotellilla oli paljon aktiviteetteja tarjolla vieraille, osa myös ilmaiseksi. Osallistuimme mm. golf-tunnille, pelasimme tennistä ja kävimme spa:ssa. Hotellin alue oli kaunis ja siellä oli jo itsessään paljon nähtävää ja koettavaa. Ravintolat olivat mielestämme hyvätasoisia ja ravintoloita vaihtelemalla ruokaan ei ehtinyt kyllästyä.

Hintataso Constancessa oli Carana Beachin tapaan erittäin korkea, joten puolihoito oli erinomainen ratkaisu. Ravintolat olivat itsessään jo elämys, mutta erityisesti voin suositella hotellin ”On the rocks”- elämystä, jossa meille katettiin kolmen ruokalajin lounas upealle näköalapaikalle. Constance Lemuriaa ei voikaan kehua liikaa ja suosittelemme sitä lämpimästi.

Loman lopussa oli pieni sekaannus, sillä tieto myöhäisestä uloskirjautumisesta ei ollut tavoittanut hotellin henkilökuntaa, mutta he hoitivat asian tyylikkäästi ja saimme hyvityksenä viimeiselle illalle kuljetukset golfkentän näköalapaikalle, jossa meille tarjoiltiin kuohuvaa ja pientä purtavaa. 

Kaiken kaikkiaan matka oli erittäin onnistunut ja meille jäi häämatkastamme upeat muistot. Käytämme varmasti Helin Matkoja jatkossakin lomaunelmiemme toteuttamiseen.”