Matkaterveisiä Mauritiukselta

Päivin kanssa saimme suunniteltua oikein mukavat lennot ja löysimme yhteistyökumppaneistanne ihanan hotellin (Canonnier hotelli).

Lennot sujuivat leppoisasti ja sovittu kyyti odotti meitä lentokentällä. Vastaanotto hotellilla oli sydämellinen. Hotelli oli ihana. Mahdollisuuksia tekemiselle all inclusive-lomalaisella oli reilusti. Niistä mieleenpainuvimpana mainittakoon opastettu snorklaus, jossa kävin useamman kerran. Henkilökuntaa hotellissa oli reilusti. Ja he olivat iloisia ja palvelualttiita.

Hotellilla oli joka päivä paikalla lääkäri. Oli helpottavaa saada apua kutisevaan auringonpolttamaan ihoon. Ruoka oli maittavaa jokaisessa ravintolassa hotelin alueella. Buffet-illalliset vaihtoivat teemaa joka ilta. Muistorikkain illallinen oli Buffetin merellinen ilta. Siellä maistoimme kaikenlaista erikoista kuten merisiiliä. Ravintolat olivat siistejä ja hygieniasta pidettiin huolta. Iltaohjelmat olivat huikeita ja live-musiikki kaunista.

Paikallinen yhteistyökumppaninne oli hotellialueella päivittäin saatavilla. Asioimme usein Avianin kanssa. Erityis- kiitokset hänelle avusta! Ongelmallisen tilanteen sattuessa hän selvitti asiat viipymättä ja napakasti. Hänen kauttaan löysimme moottoriveneretken. Retkellä snorklasimme, näimme luontoa, vierailimme majakkasaarella, näimme jopa delfiinejä ja nautimme grillilounaan pienellä saarella. Veneiden kipparit lauloivat ja soittivat saarella ja kävimme joka ruokalajin välissä virkistävällä uinnilla.

Parasta retkessä oli kuitenkin 6-hengen porukka, joka olikin samasta hotellista meidän kanssamme. Fiilis oli lennokas ja ystävystyimme. Vietimmekin hauskoja iltoja yhdessä myös hotellilla.

Paluulennoissamme tapahtui aikataulumuutos. Saimme siitä viestiä jo loman aikana sekä Helin matkoilta, että lentoyhtiöltä. Oikein hienosti hoidettu!

Koko loma oli oikein onnistunut. Loman suunnittelu Päivin kanssa sujui meidän kannaltamme helposti ja vaivattomasti. Yhteistyökumppanit Mauritiuksella olivat hyvin valitut. Luotettavia ja avuliaita. Hotelli oli loistava valinta.

Voisin käyttää Helin matkoja uudelleen ja suosittelen sitä myös muille.


Rentoutunein terveisin,
Onnelliset