Soolomatka Mauritiukselle

Tyrmäävä luonto, turkoosi meri, suussa sulava kreolilainen ruoka, ystävälliset ja hymyilevät ihmiset, turvallinen lomakohde, delfiinit, vesiputoukset - lähestulkoon lähietäisyydellä! Aktiivinen lomailija vaiko taivaallinen elämän nautiskelija, kas siinäpä pulma. Hymy riittää, kunhan sitä riittää jokaiselle metrille matkalla!

Mauritius on upea saari!

Pelkästään hotellialueelle ei kuitenkaan kannata jäädä, sillä saarella on mahdollista kokea varsin paljon lyhyelläkin lomamatkalla. Canonnier Beachcomber golf Resort & spa hotelli on kaunis ja siisti hotelli niemen kärjessä, noin tunnin ajomatkan päässä lentokentältä. Hotellin henkilökunta on uskomattoman ystävällistä ja avuliasta. Ravintoloita hotellialueella on kolme, josta buffet ravintolaan ei tarvinnut tehdä varausta ja siksi se tuli valituksi. Buffet ravintola kuulostaa tylsältä, mutta ruoka oli siellä aivan uskomattoman maukasta eri teemailtoina.

Samoin aamiainen, aivan taivaallinen tarjonta herkkuja croissanteista hedelmäsalaattiin ja kaikkeen siltä väliltä. Hotellialueella oli käytössä spa ja mahdollista esim. joogata parina iltana viikossa. Turkish Airlines oli positiivinen yllätys – kaikki toimi niin kuin pitääkin. Koneen vaihto Istanbulissa sujui vaivattomasti ja aikaa oli varattu riittävästi siirtymiin. Mautourcon edustaja oli Mauritiuksen lentokentällä vastassa, joten kuljetus hotellille sujui vaivattomasti.

Mautourcon edustaja oli myös tavattavissa hotellilla, joten retket olisi ollut helppoa varata vasta paikan päällä. Toinen, hätiköidympi vaihtoehto on varata retket jo etukäteen kotona ennen matkalle lähtöä.

Hotellin vastaanotossa oli myös lista taksimatkojen hinnoista saaren eri kohteisiin, mikäli olisi halunnut käyttää taksia esimerkiksi matkalla Port Louisin markkinoille.

Botannical garden on kaikkien luontoa rakastavien focus point samoin kuin Chamarel Seven Coloured Earth ja Black River Gorges national park saaren lounaisosassa.

Viimeisenä mutta ei vähäisempänä. Ihan parasta yksilöllistä palvelua Helin matkoilta, kiitos!

/ Säde