Unohtumattomat 11 yötä Seychelleillä

Hei Malla, ja kiitos ikimuistoisen Seychellien matkan järjestämisestä!

Vietimme unohtumattomat 11 yötä Seychelleillä juhlistaen 10-vuotishääpäiväämme!

Ensimmäiset 3 yötä vietimme Mahella Constance Epheliassa, seuraavat 4 La Diguella Domaine de Orangeraiessa ja viimeiset 4 yötä Praslinilla Constance Lemuriassa. Sää ei meitä suosinut, joten osa aktiviteeteistä jäi toteutumatta, kuten zipline Epheliassa.

La Digue oli ihana ja upea saari, yksi matkan kohokohdista oli retki yhdelle maailman kauneimmista rannoista Anse Source D’Argentille, ja siellä 3 tunnin retki läpinäkyvillä kajakeilla – maisemat olivat unohtumattomat! La Diguen hotelli Domaine Orangeraie oli puitteiltaan hieno, varsinkin allasalue, ja tarjosi sään salliessa upean auringonlaskun.

Matkan viimeisin hotelli Constance Lemuria oli ehdottomasti matkan parhain! Ruokaintoilijoille puolihoitoon kuuluvat ravintolat olivat parasta antia, ja ikävä tulee hotellin aamiaisbuffetia, ja varsinkin sen hedelmä- ja mehuvalikoimaa. Säät suosivat ja ihailimme omalta terassilta auringonlaskua useampana päivänä. Matkan viimeisin illan kunniaksi söimme illallista ”On the Rocks” tähtitaivaan alla.

Seychellit on upea matkakohde, ja sen luonto lumoaa!

T. Heidi ja Juho