Matkalle ystävien kesken

Lomalle kaipuu valtaa meidät kaikki. Perinteisesti matkalle lähdetään usein kaksin tai perheen kanssa. Korona-aika on nostanut pinnalle myös ystävien merkityksen ja sen miten yhteisiä hetkiä ystävien kanssa on kaivannut.

Monet kaveriporukat ovatkin päättäneet järjestää yhteistä aikaa, matkan muodossa. Matka on voinut rakentua tietyn teeman tai vain yhdessäolon ympärille. 

  • Kalastusmatka Azoreille (myös muita kohteita) miesporukalla, syvänmerenkalastus- retkiä ja rentoutumista hyvällä porukalla.  
  • Ystäväpariskuntien unelmaloma rantaparatiisissa, varaa suurempi villa, jossa jokaiselle pariskunnalle on oma makuuhuone ja yhteisissä tiloissa voi viettää laatuaikaa ystävien kesken. 
  • Samppanjamatka Ranskaan, viinimatka Italian Toscanaan tai Portugaliin, yhdistetty patikointi/viskimatka Skotlantiin. Valitaan upeat hotellit / majatalot, samppanja / viinitiloilla kierrokset, kuljetukset tai autovuokraukset sekä retkiä luontoon tai kaupunkeihin oppaan opastuksella. 
  • Yhdistetty kaupunki/shoppailuloma tyttöporukalla. Koe upeat nähtävyydet, parhaimmat ravintolat, nauti lasi kuohuviiniä ja keskity shoppailuun!  

Matka ystävien kesken on yksi upeimmista matkailumuodoista. Pääsette viettämään laatuaikaa yhdessä ja keräämään yhteisiä elämyksiä ja kokemuksia, jotka säilyvät muistoissa loppuelämän. Ystävien kesken- matkan suuri etu on myös se, että mitä useampi kuluja on jakamassa, sitä houkuttelevammaksi hinta muodostuu. 

Soita 020 7466 720,  
meilaa myynti@helinmatkat.fi 
tai täytä lomake netissä