Terveysturvallinen Kamalaya Koh Samuilla

Ihastuttava hyvinvointikeskus Kamalaya Wellness Sanctuary and Holistic Spa Resort sijaitsee Samuin saarella Thaimaassa.

Saaren kaakkoisosassa, kukkulan rinteellä, rauhallisessa ympäristössä sijaitseva Kamalaya on tarkoitettu hyvinvointia etsiville matkailijoille.

Hotellissa on erilaisia wellness– ja holistisia ohjelmia, detox-, stressinhoito-, joogaohjelmia. Terveellistä ruokaa ja tasokkaita hoitoja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Hotellilla on ravintola ja kahvila, jotka tarjoilevat terveellistä, holistista ruokaa. Myös ihania thaimaalaisia ruokaelämyksiä ja viiniä on tarjolla niille, jotka eivät ole kuurilla.

Hotellin spa tarjoaa hyvin erityyppisiä hoitovaihtoehtoja yli 70 eri lääketieteen suuntauksia edustavan ammattilaisen voimin. Moderni kuntokeskus on saatavilla sekä kunto-ohjelmia. Päivittäisiin aktiviteetteihin kuuluu erilaisia kuntolajeja, joogaa, meditaatiota, tai chi:tä jne.

Terveysturvallisuus korona-aikana

Kamalaya on ollut auki koko korona-ajan tarjoten näin vierailleen rauhallisen turvasataman. Tämä on antanut hotellille mahdollisuuden ja kyvyn sopeutua nopeasti muuttuviin vaatimuksiin ja kehittää korkeatasoisia terveysturvallisia toimenpiteitä.

Covid-19 tapaukset ovat Samuilla olleet hyvin harvinaisia, vuoden 2020 aikana luvut olivat yksinumeroisia. Viime aikoina uusia tapauksia ei ole raportoitu.

Hotellin vierailla on aina pääsy talon oman lääkärin vastaanotolle. Lisäksi turvanasi on laaja holistinen terveystiimi, kuten esimerkiksi naturopaatteja, kiinalaisen lääketieteen lääkäreitä, ayurvedisia terapeutteja, fysioterapeutteja jne.

Niin vieraiden kuin henkilökunnan ruumiinlämpöä mitataan säännöllisesti. Lisääntynyt siivous ja perusteellinen hygienia ovat hotellissa itsestäänselvyyksiä.

Vieraiden ja henkilökunnan turvallisuus on Kamalayassa aina ensisijaisen tärkeää. Hotelli tekee tiivistä yhteistyötä mm. terveysviranomaisten sekä Thaimaan matkailuviraston kanssa saadakseen aina ajantasaista tietoa turvallisuusmääräyksistä.

Kamalaya sai äskettäin Amazing Thailand Safety and Health Administration Certificate -todistuksen, jolla tunnustetaan hotellit, jotka noudattavat tiukasti kansanterveysministeriön antamia hygienia-, terveys- ja puhtausstandardeja COVID-19: n leviämisen vähentämiseksi.

Katso tästä Kamalayan GM Bruce Ryden videotervehdys jossa hän toivottaa vieraat tervetulleiksi takaisin Samuille ja ihastuttavaan Kamalaya hotelliin:  https://www.kamalaya.com/covid-measures/

Holistiselle hyvinvointimatkalle erikoishinnoin

Vastustuskykyämme ja jopa sietokykyämme on tänä erikoisena pandemia-aikana testattu toistuvasti. Kamalayan ihanat hyvinvointiohjelmat ja asiantuntijat ovat valmiina viemään sinut valloittavalle hyvinvointimatkalle.

Kamalaya tarjoaa hyvinvointimatkallesi erinomaisia erikoistarjouksia. Alennusprosentti määräytyy sen mukaan kuinka monta yötä olet vieraana:

  • Yövy 3-6 yötä ja saat 20% alennuksen huoneen hinnasta
  • Yövy 7-20 yötä ja saat 25% alennuksen huoneen hinnasta
  • Yövy vähintään 21 yötä ja saat 30% alennuksen huoneen hinnasta
  • 20% säästö kaikista wellness-ohjelmista

Pakettihinta alkaen 4 890 eur/henkilö, 10 yötä sis. lennot, majoituksen täysihoidolla sekä monipuolisen Asian Bliss wellness-ohjelman.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan elämäsi hyvinvointimatka Thaimaahan ja ihastuttavaan Kamalayaan. Helin Matkojen henkilökunnan jäseniä on päässyt käymään hotellissa ja kokeilemaan wellness-ohjelmia. He auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle oikean ohjelman – yhteistyössä hotellin asiantuntijoiden kanssa, totta kai.

Kamalaya – feel life’s potential