Thaimaa matkustus 2021

Täysin rokotetuille suomalaisille ovat seuraavat kohteet avoinna Thaimaassa:  

Phuket, Koh Samui, Koh Phangan, Koh Tao, Krabi (matkayhdistelmässä Phuket-Krabi), Phang Ngan provinssi (matkayhdistelmässä Phuket – Phang-Nga)

1.10. Lähtien Krabilla avataan matkailijoille Klong Muang ja Thap Khaek

Thaimaan tilanne tänään 

Sen jälkeen kun Phuket avattiin matkailijoille heinäkuussa 2021, on matkustajille tehdyissä testeissä havaittu vain 10 koronatartuntaa (yli 18 000 testattua matkalaista).  Thaimaassa matkustajat tekevät PCR testin kerran viikossa.  

Täysin rokotetut matkalaiset voivat oleskella turvallisin mielin Thaimaassa. Alueilla, jotka on avattu matkailijoille, on korkeampi rokotuskattavuus kuin Thaimaassa yleensä.  

Thaimaahan matkustavan muistilista 

Thaimaahan matkustavalta odotetaan seuraavaa

  • Vähintään 6 kuukautta voimassa oleva passi
  • Matkailija on oleskellut Suomessa tai muussa nk. vihreässä maassa vähintään 21 vuorokautta ennen matkalle lähtöä
  • Matkailijalla on täysi koronarokotussuoja eli kaksi rokotusta. Toinen rokotus on annettu viimeistään 14 päivää ennen lähtöä Thaimaahan. Myös koronan aiemmin sairastaneilla tulee olla täysi koronarokotussuoja
  • Matkustaja on ostanut menopaluulentolipun    
  • Matkustaja on ostanut majoituksen vähintään 14 vuorokaudeksi
  • Matkustaja on varannut PCR testit oleskelunsa ajalle osoitteessa www.thailandpsas.com
  • Matkustajalla on matkavakuutus koko matkan ajalle. Ihanteellisessa tapauksessa matkavakuutus korvaisi myös koronaan sairastumisesta aiheutuneet kulut
  • Matkustaja on tehnyt PCR testin aikaisintaan 72 tuntia ennen lähtöä ja saanut negatiivisen tuloksen


Matkustus Thaimaahan 

Thaimaan viranomaiset pyrkivät parhaansa mukaan vauhdittamaan rokotuksien antamista väestölle ja avaavat kohteita matkustajille sitä mukaan kun useammille paikallisasukkaille on saatu täysi rokotussuoja.  

Lyhyet matkat Thaimaahan ovat haasteellisia nykyisten rajoitusten valossa mutta jos sinulla on mahdollisuus viettää Thaimaassa vähintään kaksi viikkoa, on sinulla nyt tilaisuus kokea erilainen Thaimaa, jossa turisteja on hyvin vähän.  

Inspiroidu Thaimaan kohteistamme ja paketeista!