Thaimaan matkustus helpottuu

Hyviä uutisia Thaimaasta! Thaimaa on ilmoittanut helpotuksista matkustukseen ja lopettaa Test & Go ja Sandbox- ohjelmat 01.05.2022 alkaen. Thailand Pass säilyy ennakkorekisteröintijärjestelmänä, mutta muuttuu helpommaksi.

Täysin rokotettujen matkustajien ei tarvitse tehdä enää negatiivistä koronatestitulosta (PCR) ennen lähtöä eikä saavuttaessa Thaimaahan. Pakollinen SHA+ majoitus myös poistuu, eli karanteenia ei enää rokotettujen osalta vaadita. 

Matkustajien suositellaan tekevän omatoimisesti kotitestin 5. matkapäivänä. Thaimaa vaatii pakollisen matkavakuutuksen, joka kattaa sairaskuluja 10.000 US$ saakka. 

Värikäs ja eläväinen Thaimaa on yhdistelmä eksoottisuutta, ihmisten ystävällisyyttä ja rehellisyyttä sekä monipuolisuutta ja helppoutta. Maa tunnetaan kaukomatkailijoiden rantalomakohteena, josta löytyy kymmenittäin paratiisirantoja ja saaria. Thaimaassa loman voikin helposti viettää aurinkovarjon alla lekotellen, mutta maa on myös aktiivimatkailijan ja shoppailijan unelmakohde. 

Kutkuttavan herkullinen ruoka, lämpimästi hymyilevät ihmiset ja täydellinen sää. Oletko valmis ihastumaan Thaimaahan jälleen kerran? Tutustu ja varaa paikkasi Thaimaan auringon alle!