Vk 43 matkatarjoukset Mauritiukselle & Meksikoon

Hotelli vain aikuisille Mauritiuksella

Rauhallisuutta, yksityisyyttä ja mukavuutta, näistä voit nauttia meren rannalla sijaitsevassa Veranda Paul & Virginie- hotellissa. 

Täällä voit rentoutua rannalla, uima-altaan äärellä tai spassa. Surffaa, snorklaa, tee kanoottiretki tai lähde pyörällä tutustumaan lähiseutuun. Hotellin ystävällinen henkilökunta auttaa aktiviteettien järjestämisessä. 

Paul & Virginie on ihastuttava Adult Only- hotelli, jonne voit vielä saada kohtuuhintaan majoituspaketin tämän talven lomaasi varten. 

Esimerkkihinta:
Lähtö: tammi-maaliskuussa 2022
Kesto: 7 yötä
Ateriat: Puolihoito
Hotelli: Veranda Paul & Virginie
Hinta lentoineen alkaen 1 895 €/henkilö

Huomaa, että varaus tulee tehdä viimeistään 31.10.2021!

Matkalle Meksikoon

Playa Del Carmen on Cancunia rauhallisempi rantakohde Karibian meren rannalla. Täällä voit nauttia rantalomasta ja monipuolisesta ravintolatarjonnasta kansainvälisistä ravintoloista eksoottisiin meksikolaisiin taquerioihin. 

Paikalliseen kulttuuriin pääset tutustumaan enemmänkin maya-raunioille, lähisaarille tai luontoon suuntautuvilla retkillä. Myös Tulumin ja Valladolidin kaupungit ovat mielenkiintoisia päiväretkikohteita. 

Jukatanin niemimaa on suosittu rantakohde ja täällä voit nauttia talvikaudella yli 26 asteen lämmöstä. Lähde viettämään tyylikäs talviloma Meksikoon!

Esimerkkihinta:
Lähtö: tammi-maaliskuussa 2022
Kesto: 10 yötä
Ateriat: All Inclusive
Hotelli: Catalonia Playa Maroma
Hinta lentoineen alkaen 2 045 € /henkilö

Matkusta ilman koronatestiä

Meksikoon ei tällä hetkellä tarvitse matkustukseen edes negatiivista koronatestitulosta, takaisin päin tullaan Suomen ehtojen mukaan eli koronatodistus tai negatiivinen koronatestitulos.