Australia ja Bali avaamassa matkailuaan

Tällä viikolla on alkanut tulvia ilouutisia uusien kohteiden avautumisesta!

Australia ilmoitti, että maa avaa rajansa turismille 21.02.2022 alkaen, lukuun ottamatta Länsi-Australiaa. Alustavien tietojen mukaan Australia tulee vaatimaan koronarokotustodistuksen, Australian turistiviisumin, etukäteen täytetyn terveystietolomakkeen sekä negatiivisen koronatestituloksen (PCR, max. 72 tuntia vanha). 

Australian eri alueet tarjoavat mieleenpainuvia elämyksiä ja viiden tähden maisemia laidasta laitaan ja vähän laidan ylikin. Australia pysäyttää.

Tutustu Australian esimerkkeihin tästä.

Bali on ollut auki muutamalle kansalaisuudelle jo vuoden vaihteesta saakka, mutta nyt Bali on avautumassa kaikille. Balin osalta rajoitukset ovat alkuun hieman tiukemmat. Bali vaatii koronarokotustodistuksen, negatiivisen koronatestituloksen sekä turistiviisumin ja ensimmäisille 5 vuorokaudelle karanteenimajoituksen, jonka Helin Matkat voi hoitaa asiakkaan puolesta. Karanteenimajoituksessa huoneesta saa poistua ja liikkua hotellin alueella, mutta hotellin alueelta ei saa poistua ja lisäksi on pakollinen koronatesti ensimmäisenä ja neljäntenä päivänä. Viidentenä päivänä, molempien negatiivisten koronatestitulosten jälkeen on vapaa liikkumaan Balilla oman suunnitelman mukaisesti. 

Jumalten saari Bali huokuu harmoniaa ja tarjoaa lomapuitteet samettisen pehmeässä lämmössä. Täällä on helppo antautua ajatukselle, että elämä on tässä ja nyt.

Tutustu Balin esimerkkeihin tästä.