Heliläisten lomatärpit keväälle

Kevään matkat varataan nyt! Varaa matkasi aurinkoon ajoissa ja vie parhaat päältä. Maalis-toukokuu on loistavaa aikaa suunnata reissuun ennen kesän helteitä ja vilkkainta lomasesonkia. Tässä muutama lomatärppi kevätkuukausille:

  • Alankomaiden tulppaanipellot kukkivat kauneimmillaan maaliskuun puolivälistä toukokuun puoliväliin. Myös kelien puolesta nämä leppeän lämpimät kuukauden ovat oiva aika vierailla Alankomaissa.  
  • Miltä kuulostaisi kevään aloitus samppanjamatkalla Ranskan Champagnessa, eli samppanjan synnyinseuduilla? Kerää kaveriporukkasi kasaan ja suunnatkaa kevätauringossa kylpeville viinitarhoille nauttimaan maailman tunnetuimmista laatusamppanjoista.
  • Suuntaa Euroopan kaupunkikohteisiin ennen kesän ruuhkia ja helteitä! Houkuttelisiko sinua esimerkiksi Lontoo, Barcelona tai Venetsia? Ennen kesäkuukausia suosituimmissa kaupunkikohteissa majoituksen hinnat ovat ilahduttavan edullisia.
  • Kaakkois-Aasian monipuolisella paratiisisaarella, Balilla elellään huhti-toukokuussa vuoden kuivinta aikaa, sateenvarjon voi siis hyvillä mielin jättää kotiin ja nauttia täysin siemauksin aurinkoisesta säästä!
  • Monin paikoin Thaimaata sataa kissoja ja koiria kevätaikaan, mutta Koh Samui saa nauttia huomattavasti enemmän pilvettömästä taivaasta. Toukokuussa suositun lomasaaren rannat ovat rauhallisia ja hotelleissa hinnat ovat sesonkiaikaan verrattuna edullisia.

Kevään matkojen kysyntä on jo huipussaan ja nyt on oikea aloittaa ensi kevään matkan suunnittelu. Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan ikimuistoinen matka keväälle 2023!