Terveisiä Italian Gardajärveltä

Erinomainen matka korona-ajan kovien rajoitusten jälkeen. Nyt ei ollut enää juurikaan erityisiä rajoitteita. Digitaalinen maahantuloilmoitus piti tehdä ja koronapassi olla mukana. Sitä ei kysytty missään.

Majoituspaikka oli vanha luostari, joka oli kunnostettu upeaksi pieneksi perhehotelliksi. Tyylikäs hotelli, hyvä perhemäinen tunnelma ja korkea palvelutaso. Hotellinomistaja Jaana ja hänen poikansa Aki hoitivat kaikki asiat hienosti – auton vuokraus, polkupyörät, ravintolavalinnat jne. Hotellissa oli erinomainen ravintola.  

Hotellialue on kaunis ja laajan puutarhan ympäröimä. Uima-allas on pihalla. Näköalat Salon kaupunkiin ja Gardalle ovat hienot.  

Gardan alueella on katsottavaa, vaikka kuinka paljon. Pieniä rantakaupunkeja, vuoristoa, viinitiloja Venetsia jne. Vierailimme Venetsiassa.  

Helin matkat varasivat meille kuljetusauton ja kuljettajan Milanon lentokentältä hotelille ja takaisin. Tällä autolla kävimme myös Venetsiassa, joka oli hyvä ratkaisu huomioiden alueen liikenneongelmat. Pääsimme suoraan sisään kaupunkiin ilman parkkeerausongelmia.  

Finnairin lennot toimivat hyvin.  

Nautimme koko perheen kanssa lomapäivistä. Suosittelemme kyllä auton vuokraamista Gardalle. Silloin voi liikkua vapaasti.  

Hyvä matka! Kiitoksemme Helin Matkoille ja Marikalle – hienoa työtä jälleen kerran. 

/ Kari, Noora ja Nelli perheineen