Helin Matkojen Marikan vinkit unelmien häämatkan suunnitteluun

Haastattelimme matkamyyjäämme Marikaa hänen ykkösvinkeistään unelmien häämatkan suunnitteluun. Lue matkaekspertin mietteet ja inspiroidu!

”Ykkösvinkki häämatkakohteiksi ovat nyt ja aina Intian Valtameren saaret. Malediiveja, Mauritiusta ja Seychellejä yhdistää mahtava luonto, trooppinen ilmasto ja kauniit hiekkarannat. Kohteet ovat kuitenkin keskenään hyvin erilaisia, niin hintatasoltaan, kuin palveluiltaan ja aktiviteettimahdollisuuksiltaan.

Matkasuunnittelijamme ovat alan asiantuntijoita, joten juuri teille sopiva kohde löytyy taatusti – yhdessä keskustellen ja suunnitellen.

Paratiisimaisten rantalomien ohella safarimatkat soveltuvat loistavasti häämatkan viettoon. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa avioliittoa, kuin jakaa villieläinten bongailun huuma villissä Afrikassa? Helin Matkojen reissunaiset ovat kolunneet vuosien varrella laajan kirjon erilaisia safarikohteita, joten kokemusta löytyy tältäkin saralta.

Mikäli koette valinnan vaikeutta luonto- ja rantaloman valitsemisen välillä, moniin safarikohteisiin on helppo yhdistää rentouttava lepoloma ihanassa rantakohteessa. Esimerkkinä mainittakoon Kenian safarin ja Sansibarin rantaloman yhdistelmä.

Myös muunlaiset yhdistelmät toimivat häämatkoilla loistavasti. USA ja Karibia tarjoavat loputtoman määrän erilaisia ranta- ja kaupunkikohteiden kombinaatioita, kuten New York ja Aruba, Miami ja Saint Lucia ja Miami yhdistettynä Karibian risteilyyn.

Myös Kaakkois-Aasiassa kohteiden yhdistely sujuu näppärästi; Singaporen kaupunkiloma yhdistyy mukavasti rannalla lekotteluun Bintanin saarella ja Thaimaan pääkaupungin, Bangkokin vilinä tasapainottuu mukavasti lomasaarilla oleiluun.

Tärkein muistisääntö häämatkaa suunnitellessa on tämä; elämän tärkeimmän matkan on oltava hääparin näköinen. Jokainen hääpari on ainutlaatuinen ja niin myös matkan tulee olla.

Toiselle se tarkoittaa lemmekästä lomaa toisen seuraan uppoutuen, kun taas toiset kaipaavat häämatkaltaan menoa ja meininkiä; täyden matkaohjelman ja useita kohteita. Matkasuunnittelijamme ovat täällä juuri teitä varten, joten suunnitellaan teille yhdessä omannäköinen matka.”

/ Marika