Wellness-matkat: näissä hotelleissa voit hyvin!

Hyvinvointi-, eli wellness- matkailu on tuo täydellistä vastapainoa kuormittavalle arjelle!

Wellness- matkailulla tarkoitetaan lomailua, joka tukee matkalaisen henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Terveellistä ruokavaliota ja liikuntaa ei tarvitse hylätä kotiovelle matkalle lähtiessä – wellness- lomalla maisemanvaihto kulkee käsi kädessä terveellisten elintapojen ylläpitämisen kanssa. Tässä tulevat Heliläisten kolme hotellisuosikkia hyvinvointilomalle:

Euphoria Retreat

Kreikan Peloponnesoksen niemimaassa, majesteettisen Taÿ́getos- vuoren juurella sijaitseva Euphoria Retreat on rauhan tyyssija, jossa lepäävät sekä keho, että mieli.

Kehon ja mielen täydelliseen tasapainoon pyrkivä Euphoria Retreat tarjoaa vierailleen kattavat ja yksilöllisesti räätälöidyt hyvinvointiohjelmat – hotellin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa jokaista vieraista pääsemään tavoitteisiinsa, jotka voivat olla esimerkiksi päästä eroon stressistä, pudottaa painoa tai kasvaa henkisesti.

Rentoutuminen on avain hyvinvointiin ja hotellin ylellisessä kylpylässä on lähes mahdotonta olla saavuttamatta täydellistä rentoutumisen tilaa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi saavuttaa huippunsa The Gaia– ravintolan terveellisillä ja herkullisilla makumatkoilla. Paikallisella oliiviöljyllä ja oman puutarhan yrteillä kruunatut liha-, kasvis- ja kala- annokset vievät kielesi taatusti mennessään.

Bucuti & Tara Beach Resort

Karibian kauniilla Aruban saarella sijaitseva Bucuti & Tara Beach Resort tekee hyvää paitsi luonnolle, myös vierailleen! Karibian ensimmäinen hiilineutraali hotelli kokee sydämen asiakseen tukea vieraidensa hyvinvointia – hyvinvoinnin ammattilaisten suunnittelema, maksuton wellness- ohjelma on tarjolla jokaiselle Bucutin & Taran asiakkaalle. Päivittäisiä aktiviteetteja tarjoava ohjelma sisältää muun muassa pilatesta hiekkarannalla, rentouttavia Tai Chi- tunteja, sekä mindfulness- rantakävelyitä.

Bucutin & Taran kylpylässä nautit rentouttavista hieronnoista ja hemmottelevista hoidoista. Mikä olisikaan parempaa kuin kokovartalohieronta hiekkarannalla taustamusiikkina tuulessa kahisevat palmunlehdet?

Hyvinvointi sekä tuntuu, että maistuu Bucutissa & Tarassa; päivittäisen Healthy Hour– tunnin aikana voit nautiskella raikkaita smoothieta ja mehuja SandBar– rantabaarissa. Hotellin Elements– ravintola hurmaa asiakkaansa terveellisillä ja vastuullisesti tuotetuilla herkuilla. Kokkauksesta innostuneet vieraat voivat viedä loman maut myös omaan keittiöönsä osallistumalla ravintolan kokkien järjestämälle ruuanlaittokurssille!

Kamalaya Wellness Sanctuary & Holistic Spa Resort

Kamalaya Wellness Sanctuary & Holistic Spa Resort loihtii kokonaisvaltaista hyvinvointia Thaimaan vehreällä Koh Samuin saarella. Tämän wellness- keitaan valikoimista löytyy 17 erilaista hyvinvoinnin ohjelmaa, joista jokainen vieras voi valita mieleisensä.

Laadukkaat ohjelmat tähtäävät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja ne ovat alan parhaiden kunto- ja joogaohjaajien, ravintoneuvojien, sairaanhoitajien ja ravintoneuvojien laatimia. Oman sisäisen tunne-elämän tutkimiseen keskittyvä Embracing Change- ohjelma valittiin vuonna 2022 Destination Deluxe Awardsin toimesta parhaaksi hyvinvointiohjelmaksi. Muita varteen otettavia ohjelmia ovat esimerkiksi unen laatua parantava Sleep Enhancement ja rentouttava Asian Bliss.

Hotellin ravintolat tarjoavat laajan valikoiman terveellisiä ja vastuullisesti valmistettuja herkkuja. Useita palkintoja niittäneet Kamalayan ravintolat pohjaavat ruoan valmistuksensa perinteisiin aasialaisiin parantaviin traditioihin ja moderniin ravinto-oppiin.