Safari- ja luontomatkojen kysyntä nousussa 

Safari- ja luontomatkojen kysyntä on noussut tasaisesti vuosien varrella. Pitkän matkustustauon jälkeen rauhalliset ja ekologiset kohteet, lumoavan kaunis luonto ja jännittävät kohtaamiset villieläinten kanssa ovat alkaneet houkutella matkustajia entisestään.  

Safarimatkat keskittyvät suurimmaksi osaksi Afrikan maihin, toki niitä on muuallakin esim. Sri LankassaSafari voi olla useamman safarilodgen yhdistelmä ja majapaikkojen välit mennään autokyydillä tai pikkukoneilla. Osassa majapaikoista on ikäraja turvallisuussyistä, mutta tarjolla on myös paljon perheystävällisiä safareita perhehuoneineen. Kohtaamiset villieläinten kanssa, värikäs lintumaailma, aistikkaat safarimajoitukset ja ihmeellinen luonto jättävät leiman jokaisen sydämeen! 

Huikeita luontomatkaelämyksiä kokee varmasti aina safareilla ja kaunista luontoa, patikointia ja retkeilyä on tarjolla laajasti ympäri maailmaa. Muutamia esimerkkejä luontomatkailusta mm. Uusi-Seelanti, Australia , Sri Lanka, Seychellit, Kroatia, Havaiji sekä USAn upeat ja monipuoliset luonnonpuistot. Luonnon monimuotoisuus on hämmentävää: lumipeitteiset vuoret, vuonot, sademetsät, savannien karuus, meren eri sävyt, ihmeelliset kasvit ja kukat. 
 

Kutsuuko sinuakin unohtumaton safari- tai luontoloma? Ota yhteyttä ja toteutetaan unelmasi!